Την πιθανότητα για ενα Spinoff με τον Negan φαίνεται να εξετάζει το AMC

 


Η 10η σεζόν του The Walking Dead έκλεισε με ένα επεισόδιο που πολλοί Fans της σειράς ζητούσαν εδώ και χρόνια. Συγκεκριμένα το 22ο επεισόδιο ήταν μια μεγάλη εξερεύνηση στον χαρακτήρα του Negan και το θλιβερό παρελθόν του. Το Here's Negan βρήκε την έμπνευση του από το ομώνυμο Comic 16 τευχών του Robert Kirkman δημιουργού της σειράς, και θεωρήθηκε το καλύτερο από τα 6 Bonus επεισόδια της 10ης σεζόν. Η επιτυχία του επεισοδίου και η δημοτικότητα του χαρακτήρα φαίνεται να δημιουργεί σκέψεις στο δίκτυο για το εάν πρέπει να βάλει μπρος ένα Spinoff για τον Negan. 


Συγκεκριμένα μια υπηρεσία του Amc που κάνει δημοσκοπήσεις προκειμένου να ενημερωθεί για την γνώμη του κοινού έθεσε το ερώτημα εάν μετά το Here's Negan θα ενδιέφερε το κοινό η πιθανότητα ανάπτυξης ενός Spinoff. Αυτό θα μπορούσε να είναι κανονική σειρά, μίνι σειρά ή έξτρα επεισόδια.  



Η Angela Kang Showrunner του The Walking Dead έχει δηλώσει πως τα εναπομείναντα επεισόδια της σειράς δεν θα ασχοληθούν παραπάνω με το παρελθόν του Negan.

Ωστόσο ο Jeffrey Dean Morgan δήλωσε πρόσφατα πως όλα είναι πιθανά. Μάλιστα σε εμφάνιση του στην εκπομπή του Jimmy Kimmel αποκάλυψε πως υπάρχουν συζητήσεις για ένα Spinoff αφιερωμένο στον χαρακτήρα του. " Υπάρχουν συζητήσεις, υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για ένα spinoff με τον Negan. Ανάμεσα στο AMC και τους υπέροχους ανθρώπους που δουλεύουν για την σειρά, μου έθεσαν το ερώτημα εάν θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Ωστόσο πιστεύω ότι είναι μια ερώτηση που έκαναν σε πολλούς για να δουν αν υπάρχει ενδιαφέρον να συνεχιστεί η ιστορία και όχι απλά η ιστορία του Negan". 


Είναι γνωστό πως ένα από τα Projects που ετοιμάζει το σύμπαν του TWD είναι το Tales of TWD, που θα είναι μια ανθολογικη σειρά που θα μας δείξει γνώριμους χαρακτήρες, νέους χαρακτήρες, χαρακτήρες που έχουν πεθάνει αλλά και ιστορίες από όσους επιβιώσουν το τέλος της μητρικής σειράς. Η επεκτατικότητα του AMC γύρω από το σύμπαν του The Walking Dead είναι κάτι που ολοφάνερα τους απασχολεί. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν ο Negan είναι ένας από τους χαρακτήρες που θα πάρει την δική του σειρά. Για την ώρα μένουμε στα σίγουρα δηλαδή την 11η σεζόν του TWD που θα αποτελείται από 24 επεισόδια, την συνέχεια της 6ης σεζόν αλλά και την 7η του Fear The Walking Dead και φυσικά την 2η από το TWD: World Beyond. Επιπλέον έχουν ανακοινωθεί 2 Spinoffs το ανθολογικο Tales of The Walking Dead που προαναφέραμε και ένα άτιτλο για την ώρα Spinoff που θα έχει ως κεντρικούς χαρακτήρες την Carol και τον Daryl και θα κάνει πρεμιέρα το 2023.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.