Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 10x22

Το τελευταίο επεισόδιο της 10ης σεζόν, ένα από τα καλύτερα επεισόδια όχι μόνο αυτής, αλλά και γενικότερα της σειράς, ήταν γεμάτο από αναφορές στο παρελθόν και φυσικά από σημαντικές ατάκες. Πάμε να τις αναλύσουμε παρακάτω:

Το μπλουζάκι για τον Half-Moon

Η Lucille, ενώ κάθεται στο κρεβάτι της και συζητάει με τον Negan, φοράει ένα ενδιαφέρον μπλουζάκι. Αυτό γράφει πάνω "Half Moon", το όνομα με το οποίο ο Beta έκανε μουσική καριέρα πριν την αποκάλυψη! Σίγουρα, πρόκειται για ένα όμορφο easter egg, μιας και η σειρά έχει αναφερθεί ξανά στο μουσικό παρελθόν του Beta.

Η επανένωση με την Lucille

Ο Negan, επιτέλους, βρίσκει την κανονική του Lucille μετά από πολλά χρόνια. Έχοντας βγει έξω από την Alexandria, θυμάται τα λόγια της Michonne πως την έχουν θάψει κάπου και υποψιάζεται πως αυτό το κάπου είναι στο σημείο που ο ίδιος μαχαιρώθηκε στο λαιμό από τον Rick. Εκεί την βρίσκει, όμως στο πρώτο χτύπημα σπάει και ο Negan αργότερα την καίει. Μια στιγμή συμβολική, που μας δείχνει πως ο παλιός Negan ανήκει στο παρελθόν.

Η εμφάνιση της Laura

Επεισόδιο με βασικό χαρακτήρα τον Negan δεν θα μπορούσε να μην έχει και έναν ή μία Savior. Την εμφάνιση της έκανε λοιπόν η Laura, η οποία υπήρξε βασικό μέλος της ομάδας του Negan, και μετά το τέλος του πολέμου μεταξύ των Saviors και της ομάδας μας, ήρθε προς τη δικιά μας πλευρά. Βλέπουμε μάλιστα πως ενώ αρχικά χτυπάει τον Negan με το ρόπαλο του baseball, το οποίο στη συνέχεια του το παραχωρεί. Αυτό έμελλε να γίνει η αγαπημένη Lucille του Negan! Η Laura, δυστυχώς όμως, έχει πεθάνει από τα χέρια του Beta στη 10η σεζόν.

Οι διαφορές με τα comics

Μπορεί το επεισόδιο να βασίστηκε στο μεμονωμένο Here's Negan, όμως αρκετά σημεία του δεν μεταφέρθηκαν ακριβώς στη μικρή οθόνη. Αρχικά, στο comic ο Negan δεν χάνει τη δουλειά του, σε αντίθεση με τη σειρά, όπου απολύεται επειδή έδειρε γονιό ενός μαθητή του. Παράλληλα, στο comic συνεχίζει να απατάει τη γυναίκα του, ακόμα και μετά τα νέα πως έχει καρκίνο, ενώ στη σειρά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. 

Μερικές ακόμη διαφορές είναι πως ο Negan συναντάει τη Laura, και όχι τον Dwight και τη Sherry, με τους οποίους αργότερα σχημάτισε τους Saviors. Τέλος, στα comics ο Negan συνεχίζει να μένει στην εξορία μέχρι το τέλος τους, ενώ στη σειρά τον βλέπουμε να επιστρέφει στην Alexandria.

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ
  • Lucille: Θέλω να δώσεις εσύ τη μάχη για εμένα. Εντάξει; Μείνε. Negan: Όχι. Όχι. Δεν θα τα παρατήσουμε.
  • Lucille: Κόλλησα μαζί σου, γιατί πάντα έβλεπα τον άντρα που έγινες τώρα. Ακόμα και όταν δεν ήσουν.
  • Negan: Αρχίζω να πιστεύω πως είμαι ικανός σχεδόν για τα πάντα.
  • Negan: Σε αγαπώ με όλη μου τη δύναμη. Και θα δώσω τις μάχες σου για εσένα.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.