Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 10x21

 

Το 21ο επεισόδιο δεν είχε μπόλικες αναφορές στο παρελθόν ή λεπτομέρειες, αλλά όσες είχε, ίσως είναι ενδεικτικές για το μέλλον της σειράς. Πάμε να τις αναλύσουμε μαζί πάντα με τις καλύτερες ατάκες του επεισοδίου:,

Το πειρατικό βιβλίο

Όταν η Carol βρίσκεται στο σαλόνι της μονοκατοικίας της, το μάτι της πέφτει σε ένα ιδιαίτερο βιβλίο, το The Golden Age of Piracy. Αυτό από μόνο του ίσως δεν σήμαινε τίποτα, αν η Carol δεν είχε την προϊστορία με τη θάλασσα και τα καράβια. Ίσως είναι αυτό ένα στοιχείο για το μέλλον της Carol, που ενδεχομένως να πάρει τις θάλασσες και να φύγει ή να είναι ένα δείγμα για το που μπορεί να κινηθεί η πλοκή του spin-off της ίδια και του Daryl. Οψόμεθα!

Οι στρατιώτες walkers

Ενώ έχει μείνει με τη μηχανή του πάνω στις ράγες του τραίνου, ο Daryl πλην των υπολοίπων walkers, μεταξύ αυτών ήταν και ορισμένοι walkers-whisperers, συναντάει δύο νεκροζώντανους με στρατιωτική αμφίεση. Αυτοί κάλλιστα θα μπορούσαν να ήταν μέλη της ομάδας που βρίσκεται στο κατόπι της Maggie. Όπως είδαμε και στο 17ο επεισόδιο, ένας γεροδεμένος στρατιώτης ήθελε να σκοτώσει τους πάντες στην ομάδα της, οπότε ίσως οι δύο walkers αυτοί να είναι ένα στοιχείο για τους πιθανούς villains.

Καλύτερες ατάκες

Carol: Τι πιστεύεις; Νομίζεις ότι πρέπει να φύγω; Να φύγω από τα πόδια τους; Θα μπορούσα.
Jerry: Φίλος είναι κάποιος που θεωρεί πως είσαι τέλειος ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι θεωρούν πως είσαι κατεστραμμένος.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.