Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 10x20

Το 20ο επεισόδιο δεν είχε γενικά πολλές αναφορές στο παρελθόν της σειράς, ούτε easter eggs για τη συνέχεια, καθώς ήταν ένα επεισόδιο γνωριμίας με τον χαρακτήρα της Princess κατά βάση και δευτερευόντως με τους στρατιώτες του Commonwealth. Ας δούμε αναλυτικά όσες αναφορές υπήρξαν αλλά και τις καλύτερες ατάκες:

Commonwealth

Στο επεισόδιο αυτό η σειρά μας δίνει μια πρώτη ματιά στους λευκοντυμένους-αλά Stormtrooper-στρατιώτες του Commonwealth. Πρόκειται για μία τεράστια κοινότητα 50.000 περίπου κατοίκων, με ανεπτυγμένο τον πολιτισμό της και με ανέσεις, όπως το φαγητό, το νερό, η εκπαίδευση, κλπ., που δεν
βρίσκει κανείς εύκολα στην αποκάλυψη. Ο στρατός του διοικείται από τον Mercer, που έχει γίνει ήδη cast, ενώ η κοινότητα χωρίζεται ουσιαστικά σε κοινωνικές τάξεις. Μάθετε περισσότερα γι' αυτήν στο αναλυτικό μας άρθρο.

Η απουσία της Yumiko

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που δεν είδαμε, παρά μόνο ακούσαμε, την Yumiko στο επεισόδιο. Αυτό συνέβη διότι η Eleanor Matsuura, που υποδύεται τον χαρακτήρα, είναι κάτοικος Ηνωμένου Βασιλείου και προτιμήθηκε να μην ταξιδέψει στις ΗΠΑ για λόγους ασφάλειας από τον κορωνοϊό. Το ίδιο συνέβη και με την Nadia Hilker (Magna), που ζει στη Γερμανία. Έτσι, η φωνή που ακούσαμε από την Yumiko ανήκε σε κάποια άλλη ηθοποιό, που χρησιμοποιήθηκε γι' αυτήν την περίσταση.

Οι ντυμένοι walkers

Οι ντυμένοι walkers, που οι Princess οραματίζεται στο πλάι του Ezekiel, δεν είναι τυχαίοι. Έτσι συνήθιζε να ντύνει τους walkers-ομήρους της στην πόλη, όπου την εντόπισαν οι Eugene-Ezekiel-Yumiko, εκεί δηλαδή που ζούσε τελείως μοναχικά.

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ

Princess- Οι άνθρωποι είναι σκατά. Ezekiel- Λένε ένα πράγμα και εννοούν άλλο.

Ezekiel- Είσαι καλά μόνη σου. Princess- Είμαι υπερηρωίδα μόνη μου.

Ezekiel- Υπάρχουν οι ιστορίες που λες στον εαυτό σου και υπάρχει και η αλήθεια. Princess- Ίσως. Αλλά γύρισαν πίσω για μένα.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.