ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ???? ΣΠΟΙΛΕΡ....!!!!!!




ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ????

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ????

Η ώρα έφτασε για το θύμα της Λουσιλ (Lv) . Τα γυρίσματα έφτασαν στο 5 επεισόδιο πλέον με το kingdom να έχει κάνει δυνατή είσοδο . Κατά καιρούς όλοι πέρασαν από τα γυρίσματα .... Κάποιους τους βλέπουμε πιο συχνά κάποιους άλλους πιο σπάνια .
Δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ σκηνή του Glenn η του Abraham. Ανησυχήσαμε όλοι όμως δεν έμοιαζε λογικό να έχουν πεθάνει και οι δυο . Αυτο ήταν η παρηγοριά μας μέχρι σήμερα το πρωί ...... Οι πληροφορίες μας ήρθαν σαν βροχή . Τα θύματα του Negan δεν ήταν ενα αλλά δυο ... Glenn και Abraham έχουν φύγει πλέον . Η σκηνή φρικιαστική πράγματα ... !!!
Κανένα από τα ξένα σάιτ δεν μπορεί γράψει τιποτα γτ το amc τους απειλεί με μηνύσεις ... Όχι ομως και εμάς που κανένα πνευματικό δικαίωμα δεν έχουν στην χώρα μας . Γι αυτο και μετά απο πολύ σκέψη και με κάθε επιφύλαξη όμως σας λέμε πως έχουν οι πληροφορίες μας...:τόσο ο Glenn όσο και ο Abraham έφυγαν απο την σειρά βρίσκοντας τραγικό θάνατο.


                                                     



Η σκηνή στο 1 επεισόδιο θα ανοίξει ως εξής ...
Ο Rick μέσα σε παραλήρημα έχοντας τα εντελώς χαμένα βλέποντας την οικογένεια του να γονατίζει στον Negan , αποδρα μέσα απο οράματα . Φαντάζεται ενα κόσμο πριν τον Negan και βλέπει τους ανθρώπους του να χαμογελούν , βλέπει την Μαγκι το μωρο τον Glenn και εκει μας το κόβει με ενα βάρβαρο χτύπημα απο την Λουσιλ (το ρόπαλο του Nigan) .
Οι πληροφορίες μας επίσης λένε πως αμέσως μετά απο αυτο ο Abraham αντιδρά χτυπώντας τον Nigan καθώς η Μαγκι κλαίει πανω απο τον νεκρό Glenn . Εκείνος ύστερα από μια μικρή σκηνή καυγά χτυπά και σκοτώνει και το Abraham .
Επιφυλάξεις κρατάμε για τον τρόπο που σκοτώνει τον δεύτερο δυο διαφορετικές πληροφορίες υπάρχουν η μια λέει με μαχαίρι και η άλλη με την Λούσιλ . 




Περισσότερα νέα χωρίς όμως να ειναι ακόμα κάτι σίγουρο απλά σας το αναφέρουμε σαν πληροφορία είναι οτι η Μαγκι μάλλον χάνει το παιδί ...


Ίσως να είναι και πιο τραγικό ξεκίνημα σεζόν αυτό της 7 που θα το θυμόμαστε για χρόνια ... Η ομάδα μας είναι πραγματικά συγκλονισμένη από τα σημερινά νέα και πραγματικά και εμείς προσπαθούμε να επεξεργαστούμε όλες τις πληροφορίες . Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα σπόιλερ ...!!!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) Το ποιος θα πεθανει ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ, το υποθέτατε-υποθεταμε.
      2)Δεν το τραβαμε, σημερα το μαθαμε. Τι να καναμε να το βγαζαμε σε κανα τριμηνο?
      Οπου αλλου διαβασες για το ποιος πεθαινει αυτοί το τραβάνε.
      3)Δεν επηρεαζομαστε από αλλες σειρές. Τι θες για να καταλάβεις πως αυτό που διάβασες ειναι το επίσημο?
      4)Πως ξερεις οτι θα πάει "by the book πλην ελαχιστων αλλαγών...?"

      Διαγραφή
    2. Μάλλον οχι το "επίσημο" λαθος έκφραση.
      Spoiler Που μάθαμε. Δν βγαζουμε οτι μαθαίνουμε, απλά αυτό το διασταυρωσαμε όσο μπορούσαμε

      Διαγραφή
  2. poooo thn mera mu ftiaksate,auto einai apla teleio bravo ston kirkman g 1 tetoio gamato endind,osa klapsomunia stamatane thn seira g auto,mh swsoun na thn doun,h seira 8a einai teleia ean auto einai ali8eia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δώστε πόνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχετε μια χουντα πάντως εδω μέσα ετσι? Σβήσιμο σχολίων κ απαντήσεις του τυπου "αυτο που σου λεω" . προσωπικά εχω γραψει σχόλιο εδω κ μήνες για την γνωμη μου κ το ξανα τονίζω την γνωμη μου κ απλα δεν πέρασε δεν ελπιζω να περάσει κ αυτό απλα admin για σενα κ για οποιον admin Όταν κάποιος σχολιάζει στο site σου σημαίνει ότι σε υπολογίζει κ δεν ειναι παντα κακοπροεραιτα μπημα να γραψω ενα σχόλιο κ την αποψη μου περιμένοντας μια συζήτηση κ απλα ηταν σαν να μην μπήκα καν στον κοπο καντε το private ρε παιδια να ξεμπερδευετε στο κατω κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.