Τεύχος 192 Review : END OF AN ERA!



Τεύχος 192 Review : END OF AN ERA!


Η μεγαλύτερη στιγμή του Walking Dead είναι εδώ! Και δεν είναι ευχάριστη! Ήταν αναμενόμενη, αλλά σίγουρα αχώνευτη, τουλάχιστον ακόμα. Δε θα μακρηγορήσω αλλά θα μπω κατευθείαν στο ψητό! Όσοι δεν έχετε διαβάσει το τελευταίο τεύχος, μη συνεχίζετε την ανάγνωση, εκτός κι αν θέλετε να τα μάθετε από μένα! SPOILERS και πάμε, λοιπόν.


Ο Rick Grimes είναι νεκρός! Κι όμως! Τώρα που έφτιαξε τον πολιτισμό και την εύρυθμη λειτουργία των κοινοτήτων δε βρίσκεται στη ζωή για να τα χαρεί. Ο λόγος; Ο Sebastian! Ο ποιος; Μία κακή απομίμηση του Ron (από τη σειρά), δηλαδή ένας αλλοπαρμένος έφηβος που δεν ξέρει τι του γίνεται. Το προηγούμενο τεύχος έκλεισε με τον πυροβολισμό που δέχτηκε ο Rick από τον Sebastian. Το συγκεκριμένο τεύχος ανοίγει με τον Rick να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει και τον Sebastian να απολογείται. Αμέσως μετά, τον πυροβολεί άλλες 3 φορές, ρίχνει το όπλο κάτω και φεύγει πανικοβλημένος. Ο Rick Grimes κείτεται νεκρός στο κρεβάτι του.






Ξημερώνει η επόμενη μέρα και ο Carl ξυπνάει. Αφού σηκωθεί, η πρώτη του κίνηση είναι να επισκεφτεί τον πατέρα του στο δωμάτιο ξενοδοχείου που διαθέται η κοινότητα Commonwealth. Εκεί βρίσκει την πόρτα ανοιχτή και όταν μπαίνει στο δωμάτιο βλέπει τον Rick να έχει μετατραπεί σε ζόμπι. Αμέσως και ενστικτοδώς, τον πυροβολεί στο κεφάλι και σωριάζεται στο πάτωμα κλαίγοντας. Στη συνέχεια, έρχονται οι φρουροί της Pamela (κυβερνήτρια στο Commonwealth) και αναγνωρίζουν το όπλο που βρίσκεται στο πάτωμα.




Ο Carl βρίσκεται με τη Michonne και συζητάνε για τον Rick. Φοβάται να ζήσει μόνος του χωρίς τον πατέρα του και ο πόνος του είναι απαρηγόρητος. Μετά, βρίσκεται με την Pamela και συμφωνούν αμφότεροι ο γιος της να μείνει στη φυλακή για όλη του τη ζωή. Περίεργο που ο Carl δεν επιδιώκει τον θάνατο ως ποινή του Sebastian. Σας θυμίζει κάτι; Rick και Negan did that before it was cool!




Αργότερα, ο Sebastian έχει μία επίσκεψη στο κελί του από τον Carl. Αυτός εξομολογεί στον Carl ότι είναι η πρώτη φορά που σκοτώνει και χρησιμοποιεί διάφορες δικαιολογίες για να απολογηθεί. Ο Carl, ωστόσο είναι σκληρός και του λέει να το βουλώσει! Χαίρεται που ο Sebastian θα παραμείνει στη φυλακή γιατί ήταν κάτι που θα έκανε και ο πατέρας του στη θέση του. Του λέει ακόμα ότι αν το σκάσει, θα τον βρει και θα τον ξαναφέρει μέσα, αφού τον σακατέψει! Φεύγει και τον αποχαιρετάει λέγοντας  "TA-TA" !




Αργότερα, ο Carl αποφασίζει πως το σώμα του Rick θα πρέπει να θαφτεί στην Alexandria. Έτσι φεύγουν για το παλιό τους σπίτι, ενώ πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί για να τιμήσει τον νεκρό. Στη διαδρομή, ο Carl πέφτει από την άμαξα και κλαίει σα μωρό παιδί. Αυτό που του έμελλε να πάθει ήταν αβάσταχτο. Δεν μπορεί να χωνέψει τον θάνατό του μετά από όλα όσα πέρασαν οι δυο τους, τώρα που μάλιστα το ονειρό του πατέρα του άρχιζε να πραγματοποιείται....





ΤΕΛΟΣ


Ο Rick Grimes έχει αποχωρήσει τόσο από το comic όσο και από τη σειρά. Στο πρώτο επειδή πέθανε, στο δεύτερο επειδή διέφυγε, ενώ θεωρείται νεκρός. Η συνέχεια και το ολοκληρωτικό τέλος του πρωταγωνιστή του Walking Dead θα πραγματοποιηθούν στη επερχόμενη κινηματογραφική τριλογία του franchise.




R.I.P. RICK GRIMES
ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.