6 Facts για τον Jesus





Ο Jesus μπορεί να μας άφησε νωρίς από την σειρά μας ωστόσο υπήρξε ένας πολύ αγαπητός χαρακτήρας παρακάτω θα διαβάσετε κάποια πράγματα που μπορεί να μην είχατε παρατηρήσει ή σκεφτεί για αυτόν τον χαρακτήρα. 

Διάφορες με το Comic. 

Στο Comic ο Jesus είναι ακόμα ζωντανός . Το επίθετο του είναι Monroe και όχι Rovia . Έχει αναπτύξει επίσημα σχέση με τον Aaron. 

Χαρακτήρας κλειδί .

Έχει εμφανιστεί στο Comic, την σειρά μας, στο FearTWD αλλά και το παιχνίδι της Telltale ! 

Το Casting 

Το Casting του χαρακτήρα του ολοκληρώθηκε μέσα σε δυο μέρες και είναι από τις πιο γρήγορες επιλογές που έχουν κάνει οι παραγωγοί μας.

Ένας LGBT χαρακτήρας. 

Είναι ένας από τους 8 LGBT χαρακτήρες που μας έχει γνωρίσει η σειρά μας . (Tara,Denise, Alisha,Aaron,Eric,Magna και Yumiko ) 

Είναι εξαιρετικός μαχητής. 

Ο Jesus είναι ένας εξαιρετικός μαχητής , γνωρίζει αρκετές πολεμικές τέχνες αλλά η σειρά αποφάσισε δυστυχώς να μην εστιάσει πολύ σε αυτό. Αντίθετα στο Comic μπορείτε να δείτε τον Jesus να ρίχνει αρκετό ξύλο μέχρι και στον Negan !

Μια ρομαντική ιστορία ; 

Τεράστιο κομμάτι του Fandom ήθελε τον Jesus να αναπτύξει ερωτικό δεσμό με τον Daryl ! Οι υπόλοιποι ήθελαν να τον δουν με τον Aaron όπως γίνεται και στο Comic δηλαδή αλλά οι τηλεοπτικοί θεοί δεν έδειξαν έλεος και μας τον στέρησαν νωρίς , ωστόσο σύμφωνα με συνεντεύξεις των ηθοποιών δηλώνουν πως επειδή δεν το είδαμε δεν σημαίνει ότι δεν έγινε κάτι , μην ξεχνάτε το χρονικό άλμα 6 χρόνων που δεν ξέρουμε αναλυτικά τι συνέβη μέσα σε αυτό .
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.