6 Λεπτομέρειες από το 5x01 του FearTWD


Όπως στο TWD έτσι και στο Fear υπάρχουν μερικά σημεία που λειτουργούν ως Easter Eggs, λεπτομέρειες, αναφορές, παραλληλισμοί πείτε τα όπως θέλετε εμείς βρήκαμε 5 από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω αν κάτι μας ξέφυγε πείτε μας στα σχόλια!

1.Αναφορά σε ατάκα της Madison. 


Η June μιλώντας στην Luciana λίγο πριν την μεταφέρουν της είπε "We are not going anywhere " για να δηλώσει πως δεν θα την αφήσουν. Την ίδια ακριβώς ατάκα είχε πει η Madison στον Melvin για να δηλώσει πως δεν θα αφήσουν το στάδιο. Μπορεί να είναι σύμπτωση μπορεί και όχι και οι παραγωγοί να παίζουν μαζί μας. 



2.Don't Call Them Sweethearts!


 
Η Alicia εκνευρίστηκε υπερβολικά με τον Logan να την αποκαλεί Sweetheart. Κάτι που πρέπει να κληρονόμησε από την μητέρα της που είχε προφανώς εκνευριστεί όταν ο Cooper την είχε αποκαλέσει Sweetheart πίσω στην 3η Season. 



3.Movie Night .


Ακόμα μια αναφορά στην προηγούμενη Season που όπως είχαμε δει η June με τον John πέρασαν κάποιες νύχτες βλέποντας ταινίες. Στην βιομηχανία του Colton και του Logan είδαμε πως έχουν μια λίστα με ταινίες που σκοπεύουν να δουν και το αγαπημένο ζευγαράκι βρήκαν μια από αυτές. Θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμα και αναφορά στην βραδιά με ταινίες που ετοίμαζε το βασιλικό ζεύγος στην 9η Season του Twd. 

4.Τα αυγά του  Robinell !


Στην 4η Season είχαμε δει την June να φοράει αυτό το μπλουζάκι τώρα είδαμε μια πινακίδα από αυτήν την φάρμα. Σίγουρα πρέπει να λατρεύουν αυτά τα αυγά εκεί στην παραγωγή. 

5.Ακόμα 2 ''αδερφακια'' 


 
 Τα δύο αυτα πιτσιρίκια είναι στην πραγματικότητα αδέρφια ! Ελπίζουμε ο Dylan να έχει καλύτερη πορεία στο Fear !

6.Αναφορά στην ομάδα που έχει τον Rick. 


Αν δεν το κατάλαβες μέχρι τώρα πραγματικά μπράβο ζεις σε άλλον κόσμο, γιατί ο ντόρος που έχει γίνει πίσω από αυτό είναι τεράστιος. Η Althea βρήκε έναν χάρτη με το ίδιο σύμβολο που είχε το ελικόπτερο που έσωσε τον Rick. Παραπάνω σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Πείτε μας στα σχόλια τι παρατηρήσατε εσείς!
 Για περισσότερα νέα σχετικά με το TWD Universe έλατε στην ομάδα μας

> The Walking Dead Greek Fanatics < 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.