Χαρακτήρες που πέθαναν στο Comic αλλά ζουν στην σειρά

Με την  ολοκληρωμένη 10η σεζόν έχουμε μια μεγάλη εικόνα για τους θανάτους και για το ποίοι είναι ζωντανοί ακόμα. 

Η αλήθεια είναι ότι η σειρά έχει πάρει διαφορετική πορεία από το κόμικ και οι αλλαγές είναι τεράστιες.. Rick-Carl-Andrea-Michonne δεν υπάρχουν πλέον ενώ χαρακτήρες που έχουν πεθάνει υπάρχουν.. Ας δούμε τους σημαντικότερους από αυτούς..


1) Carol

Μεγάλη επιζών και τεράστιος χαρακτήρας, την έχουμε μαζί μας 10 σεζόν και η ανάπτυξη της σε σχέση με ο κόμικ είναι τεράστια..Στο κόμικ πέθανε από ένα ζόμπι ενώ στην σειρά τα έχει για πλάκα..

2) Judith

Στο κόμικ πέθανε μετά από 34 μέρες ενώ στην σειρά είναι το πνευματικό παιδί του Θείου Daryl ο οποίος μάλλον θα την αναλάβει από εδώ και πέρα..Σημαντική ανάπτυξη για έναν πεθαμένο χαρακτήρα ο οποίος μπορεί να πάρει πολλά κομμάτια από πολλές ιστορίες του κόμικ..

3) Rosita


Γλύτωσε τους πασσάλους και το κεφάλι της -μάλλον- γιατί έχουμε ξεμείνει από γυναίκες στην σειρά. περιμένουμε την ανάσταση του χαρακτήρα της και σε μία διαφορετική πορεία..

4) Ezekiel


Άλλος ένας επιζών από τους πασσάλους της Alpha χωρίς λογική εξήγηση, ίσως για να του δώσουν ένα ηρωικό θάνατο και να έχει παρέα η Carol..

5) Father Gabriel


Η παρουσία του ήταν επισφαλής μέχρι το τέλος. Ο θάνατος του κόμικ στον πύργο όταν το βρήκε ο Beta κρεμασμένο και απλά τον αποτελείωσε ήταν σοκαριστικός , ζει ακόμα και μάλλον ανεβαίνει εντυπωσιακά..

Αυτοί ήταν οι σημαντικότεροι χαρακτήρες που έχουν απομείνει από το κόμικ..
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.