Ξεκινούν τα γυρίσματα των σειρών του The Walking Dead σύμπαντος

 


Και ενώ βρισκόμαστε σε αναμονή για τα 6 νέα επεισόδια της σειράς που έχουν χαρακτηριστεί σαν μπόνους επεισόδια της 10ης σεζόν που θα κάνουν την μετάβαση στην 11η, μαθαίνουμε πως η 11η σεζόν της σειράς ξεκινά τα γυρίσματα της στην Georgia.Για όσους το έχασαν να θυμίσουμε πως πίσω τον Σεπτέμβρη ανακοινώθηκε πως η 11η σεζόν θα είναι και η τελευταία της σειράς, ωστόσο αυτή η σεζόν θα αποτελείται από 24 επεισόδια και όχι από 16 όπως μας είχα συνηθίσει. Αυτά τα επεισόδια λοιπον θα χωριστούν σε δύο μέρη, έτσι θα δούμε 12 επεισόδια μέσα στο 2021 και 12 κάποια στιγμή μέσα στο 2022. 

 


Μπορεί η σειρά λοιπόν να οδεύει στο τέλος της αλλά φαίνεται πως έχουμε αρκετό υλικό ακόμα να περιμένουμε. Βέβαια το μέλλον του franchise προβλέπεται ζοφερό καθώς το σύμπαν που έχει δημιουργήσει το The Walking Dead έχει ακόμα πολλά να δείξει.

Το Fear The Walking Dead έχει ακόμα 9 επεισόδια για να ολοκληρώσει την 6η του σεζόν και έχει ήδη ανανεωθεί για 7η σεζόν, τα γυρίσματα της μάλιστα ξεκινούν σύντομα και από ότι έχει ακουστεί θα ξεκινήσουν σε μια γνώριμη τοποθεσία. Κοντά στο σημείο που είχαμε δει τελευταία φορά την Madison. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό αλλά έχουν ακουστεί πολλά περί επιστροφής της Kim Dickens στην σειρά. 


 

Από την άλλη το νεότερο αδερφάκι του TWD σύμπαντος το The Walking Dead: World Beyond ξεκινά τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του που θα είναι και η τελευταία και θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Andrew Lincoln που αγαπήσαμε ως Rick Grimes πρόσφατα δήλωσε πως τα γυρίσματα των ταινιών στις οποίες θα δούμε την επιστροφή του χαρακτήρα του πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα στην άνοιξη ή το καλοκαίρι αν όλα πάνε καλά κορονοιου επιτρέποντος.

Να θυμίσουμε πως το τέλος του The Walking Dead θα είναι απλά η αρχή για άλλα πράγματα. Ο Daryl και η Carol θα έχουν την δική τους spinoff σειρά που θα δώσει συνέχεια στην ιστορία τους και θα κάνει πρεμιέρα το 2023. 


 

Τέλος αλλά αρκετά σημαντικό αναμένουμε και το Tales of The Walking Dead, μια ανθολογικη σειρά η οποία θα εστιάζει σε νέους χαρακτήρες αλλά και παλιούς από όλο το TWD σύμπαν, δίνοντας μας την ευκαιρία να ξαναδούμε χαρακτήρες που χάσαμε νωρίς. Μάλιστα έχει ειπωθεί πως η συγκεκριμένη σειρά θα πειραματιστεί αρκετά με τον τρόπο που θα πει κάποιες ιστορίες, οπότε ορισμένα επεισόδια θα μπορούσε να είναι και Animated.

 

 

Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.