7 Facts για τον Merle Dixon



Ο Merle Dixon ήταν ένας πολύχρωμος χαρακτήρας και σίγουρα πέρασε πολλά στάδια . Από τον σπαστικό της ομάδας σε κάποιον που άλλαξε στρατόπεδο σε κάποιον που θυσιάστηκε για να βοηθήσει.  Μπορεί η ψυχοσύνθεση του να ήταν άστατη ωστόσο ήταν πιστός σε ένα πράγμα , τον αδερφό του τον Daryl.  Μπορεί να μην ήταν ο τρυφερός αδελφός που θα ήθελε ο Daryl στο πλευρό του αλλά σίγουρα νοιαζόταν για αυτόν . Ο Merle πέθανε με τους δικούς του όρους και σίγουρα ποτέ δεν παρακάλεσε για την ζωή του.  Πάμε να δούμε μερικά Facts-πληροφοριες που μπορεί να μην ξέρατε για αυτόν τον χαρακτήρα.
1.Στις δύο περιπτώσεις που ο Merle έφτασε κοντά στον θάνατο φωναζε παρόμοια πράγματα.  Τότε που έμεινε δεμένος στην ταράτσα έλεγε πως δεν θα παρακαλέσει τον Θεό καθώς δεν το χε κάνει ποτέ στην ζωή του για βοήθεια . Λίγο πριν πεθάνει από τον Governor του είπε κατάματα ότι δεν θα παρακαλέσει.  Ο ίδιος ο Rooker πιστεύει πως μπορεί να το έλεγε στον Governor αλλά και πάλι απευθυνόταν στον Θεό.

2.Η μηχανή του Daryl ανήκε στον Merle βέβαια δεν τον είδαμε ποτέ να την καβαλάει.
3.Οι σεναριογράφοι χρησιμοποιούσαν το ψευδώνυμο Stoney όταν σχεδίαζαν σκηνές για τον χαρακτήρα του.

4.Μέσα στα φάρμακα του Merle στην 2η Season μπορούμε να δούμε μπλε μεθ κάτι που αποτελεί Easter egg για την άλλη σειρά του Amc "Breaking Bad" , με τους Fans από τότε να πιστεύουν πως οι δύο σειρές μοιράζονται το ίδιο Universe.

5. Norman Reedus αρχικά είχε περάσει οντισιόν για τον ρόλο του Merle οι παραγωγοί δεν τον θεώρησαν κατάλληλο για αυτόν τον ρόλο ωστόσο η υποκριτική του τους κέρδισε και του έγραψαν τον ρόλο του Daryl .

6.O Merle είναι ένας από τους αρκετούς ακρωτηριασμους που έχουμε δει στην σειρά ωστόσο ο μοναδικός που έπρεπε να το κάνει μόνος του στον εαυτό του.

7.Merle έχει το συνήθειο να αποκαλεί άλλους χαρακτήρες με δικά του παρατσούκλια που μερικές φορές προβάλουν το ρατσισμό και τον σεξισμό που είχε ο χαρακτήρας του.
Daryl Dixon (Baby Brother, Darlina (in Daryl's hallucination), Little Brother)
Andrea (Blondie, Sugar Tits, Rug-Muncher, Whore)
Morales (Taco Bender)
T-Dog (Spear-Chucker, Mr. Yo)
Caesar Martinez (Brownie)
Gargulio (Neil)
Mexican Man (Beaner)
Mexican Baby (Cinderella)
Michonne (Mute, Black Bitch, Nubian Queen, Sweetheart, Darling)
Milton Mamet (Miltie)
Maggie Greene (The Farmer's Daughter, Honey, Bo-Peep, Love-Birds)
Rick Grimes (The Sheriff, Sheriff Rick)
Glenn Rhee (Chinese Kid, Love-Birds)

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.