5 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον Michael Rooker




Τον Merle ή τον μισούσες ή τον αγαπούσες. Δεν υπήρχε μέση λύση! Κι'αυτό λόγω της υποκριτικής ικανότητας του ηθοποιού που τον ενσάρκωσε, του Michael Rooker. Ας μάθουμε λοιπόν πέντε πράγματα για τη ζωή του!

Σπούδασε υποκριτική στο Σικάγο

Γεννήθηκε στις 6 Απριλίου του 1955 στην Αλαμπάμα. Έχει οχτώ αδέρφια και σε νεαρή ηλικία μετακινήθηκε στο Σικάγο. Εκεί σπούδασε υπoκριτική στο Goodman School of Drama. Πλέον είναι παντρεμένος με τη γυναίκα του, Margot, και μαζί έχουν δύο κόρες.


Έχει κερδίσει 4 βραβεία συνολικά στην υποκριτική του καριέρα


Έχει κερδίσει δύο βραβεία καλύτερου ηθοποιού. Ένα απ'το διεθνές φεστιβάλ ταινίας του Σιάτλ και άλλο ένα από το φεστιβάλ Fantasporto, της Πορτογαλίας. Και τα δύο για την ταινία Henry: Portrait of a Serial Killer. Επίσης έχει κερδίσει άλλα δύο βραβεία ως μέρος του συνολικού cast του Giardians of Galaxy. To ένα απ'την κοινότητα κριτικών ταινιών της Νεβάδα και ένα απ'το αντίστοιχο του Ντιτρόιτ.

Παραλίγο να μην πάρει το ρόλο του Merle!


Ένας από τους παραγωγούς της σειράς δεν είχε και τη καλύτερη άποψη για τον Rooker, καθώς ο τελευταίος 20 χρόνια πριν το ξεκίνημα της σειράς είχε αποχωρήσει από ένα ρόλο του σε ταινία στην οποία συμμετείχε ο παραγωγός. Ο Rooker του έστειλε μια απολογητική επιστολή και τον έπεισε να του δώσει το ρόλο του Merle! Τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία.

Μπορείτε να τον βρείτε και σε βιντεοπαιχνίδια!


Έχει συμμετάσχει σε αρκετά βιντεοπαιχνίδια, όπως το The Walking Dead: Survival Instict ως ο Merle Dixon, και το Call of Duty: Black Ops 1 και 2.

Έχει συμμετάσχει σε καμπάνια κατά του εκφοβισμού


Έχει συμμετάσχει σε καμπάνια κατά του Bullying, το "The New F Word — Giving Bullying the Bird". Σκοπός της καμπάνιας ήταν η "ψυχολογική ενδυνάμωση" των θυμάτων του bullying και επίσης η διακοπή της χρήσης λέξεων όπως το fatty, freak και faggot και αντί αυτών η χρήση της λέξης friend-φίλος.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.