Η Melissa McBride ελπίζει πως η Carol και ο Rick θα ξανασμίξουν!



6η σεζόν, Επεισόδιο 14 η τελευταία φορά που η Carol βρισκόταν μέσα στα τείχη της Alexandria. Θα περνούσαν αρκετά επεισόδια μέχρι να ξανασυναντήθει με κάποιον από τους αγαπημένους της, στο επεισόδιο 7x10 δηλαδή, οπου ο Daryl έφτασε στο σπίτι της, λίγο πιο έξω από το Kingdom.

Ακόμη όμως η Carol δεν έχει δει την Maggie, τον Rick, τον Carl, την Michonne, ή οποιονδήποτε άλλο από την Alexandria, που πάντοτε προθυμοποιούταν να τον προστατέψει.

Μιλώντας για την Carol, η ηθοποιός Melissa McBride σε συνέντευξη της μίλησε για την οπτική της για το τι θα μπορούσε να εμπεριέχει μια επανασύνδεση μεταξύ του Rick Grimes και της Carol Pelettier.
Δεν ξέρω. Ελπίζω να υπάρξει επανένωση. Αφότου άκουσε τι συνέβη πραγματικά, ένιωσε σαν να ήταν αυτός ένας από τους λόγους που πήγε στο Kingdom. Όταν ήταν στο δωμάτιο του Morgan και εκείνος λέει 'Μπορούμε να πάμε στην Alexandria τώρα, θα έρθω μαζί σου', όταν λέει 'Πρέπει να πας εκεί για να δεις τι συνέβη', εκείνη ξέρει πως συνέβη κατι φρικτό, και δεν θέλει να μάθει τι είναι. Αν είναι τόσο φρικτό, νιώθει και εκείνη φρικτά.
Είναι ξεκάθαρο, έως τώρα, πως η Carol αποφεύγει ένα ταξίδι στην Alexandria. Ετοιμάζεται για την αναπόφευκτη μάχη που έρχεται.
Θα πάει στο Kingdom και θα 'μαζέψει τα κομμάτια της' εκεί και θα ενώσει τους ανθρώπους αν χρειαστεί. Ποιος ξέρει αν η Alexandria θα την έχει πίσω, αλλό έτσι είναι η κατάσταση.

Το Kingdom είναι σίγουρα μαζί με την Carol, σ'αυτό το σημείο, την επαύριο των θανάτων του Benjamin και του Richard. Όμως η McBride ελπίζει να δει την Carol να ξανασμίγει με τους επιζόντες, με τους οποίους απέφυγε τις απειλές στην Atlanta.
Ελπίζω πως θα υπάρξει μια επανένωση και μια συμφιλίωση. Δεν ξέρω όμως πως θα καταλήξει αυτό στην συνέχεια.
Την τελευταία φορά που η Carol και ο Rick είχαν χωριστεί, ήταν προς το τέλος της 4ης σεζόν. Όταν η Carol παραδέχτηκε πως σκότωσε την άρρωστη φίλη του Tyreese και έναν άλλον κάτοικο της φυλακής, για να αποτρέψει την εξάπλωση της ασθένειας, ο Rick την εξόρισε. Ευτυχώς για την ομάδα ποτέ δεν έμεινε μακριά. Στην πρεμιέρα της 5ης σεζόν είδαμε την Carol να σώζει την ομάδα από τους κανίβαλους του Terminus. Μόλις ξανασυναντήθηκαν, ο Rick κατευθείαν πήρε πίσω την απόφαση του για εξορία και ήταν ευγνώμων στην Carol που τους έσωσε.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.