Ο Lennie James για την επόμενη συνάντηση Rick και Morgan






Ο Rick και ο Morgan έχουν χωριστεί εδώ και πολύ καιρό. Η τελευταία στιγμή μαζί ήταν όταν θυμόντουσαν τη στιγμή που η Denise έσωσε τον Carl και που ο Rick του αποκάλυψε πως τελικά η Michnne έκλεψε την πολύτιμη σοκολάτα φυστικοβούτιρου. 

Από τον χωρισμό τους, ο Rick έχει γνωρίσει τον Negan, έχει χάσει πολλούς φίλους  και ξεκίνησε μία προσπάθεια για να ξαναενώσει την ομάδα για τον πόλεμο ενάντια στον Negan. Την ίδια περίοδο ο Morgan βρήκε την Carol, συνάντησε τον βασιλιά Ezekiel και το βασίλειο του και βρήκε έναν νεαρό που μπορεί να γεμίσει το κενό που άφησε ο Duane. Η τελευταία τους συνάντηση ήταν πολύ μικρή στην 7η Season αλλά η επόμενη θα είναι πολύ διαφορετική.



O Lennie James μοιράστηκε μαζί μας σε συνέντευξη την άποψη του για την επόμενη συνάντηση του Rick και Morgan:

“Πιστεύω πως θα είναι ενδιαφέρον.” Είπε ο Lennie “Πιστεύω πως θα είναι κάτι που θα αξίζει να δεις. Πιστεύω πως είναι αναπόφευκτο και σημαντικό σε όλη την ιστορία που λέμε με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο, στην σχέση του Rick και Morgan. Είναι και οι δύο βαρομετρικοί ο ένας στον άλλον.  Όποτε συναντιούνται, υπάρχει ένα αίσθημα πως εμείς το κοινό  έχουμε αυξημένη τη προσοχή μας εκεί που είναι οι δύο άντρες. Όχι μόνο στη σχέση μεταξύ τους, αλλά και στο κόσμο στον οποίο η ιστορία μας παίρνει μέρος και στους ανθρώπους γύρο τους. Έτσι υποψιάζομαι πως  την επόμενη φορά που ο Rick και ο Morgan θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο θα είναι σίγουρα μια σημαντική στιγμή, αυτό είναι σίγουρο.”



Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.