5 ηθοπoιοί που παραλίγο να ενσαρκώσουν τον Negan




Όταν ο Jeffrey Dean Morgan έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του με τη μορφή του Negan στο τελευταίο επεισόδιο του 6ου κύκλου της σειράς, οι fans του Comic έμειναν κυριολεκτικά με ανοιχτό το στόμα! Ο Jeffrey ήταν σχεδόν τέλεια αναπαράσταση του Negan από τις γραφικές νουβέλες όπου και είναι βασισμένη η σειρά. Οπότε είναι δύσκολο να φανταστούμε  έναν άλλον ηθοποιό να ενσαρκώνει τον νέο ανταγωνιστή των Survivors καλύτερα από των Jeffrey, όμως στη πραγματικότητα υπήρξαν κι άλλα άτομα που πέρασαν από “συνέντευξη” για το ρόλο του Negan. Σας συμβουλεύουμε ενώ διαβάζετε τι λίστα να φαντάζεστε όλες αυτές τις τρομερές σκηνές που περάσαμε με τον Negan αλλά αντί για τον Jeffrey να φαντάζεστε κάποιον από τους παρακάτω στη θέση του. Έτσι λοιπόν χωρίς άλλη καθυστέρηση σας παρουσιάζουμε τη λίστα με τους ηθοποιούς που παραλίγο να ενσαρκώσουν τον Negan στο TWD :



1. Timothy Olyphant

Ο Timothy είναι βετεράνος στις τηλεοπτικές σειρές, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές παίζοντας συνήθως “σκληρούς” χαρακτήρες. Μπορεί να τον αναγνωρίζετε από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά που παιζόταν στο HBO, το Deadwood όπου έπαιζε τον σερίφη Seth Bullock. Επίσης έχει υπάρξει σε σειρές όπως το Justified όπου έπαιξε το ρόλο του  Raylan Givens. Και στους δύο αυτούς ρόλους είχε δείξει πως θα ήταν καλος ηθοποιός για να ενσαρκώσει τον Negan και μάλιστα είχε φτάσει στη τελική φάση της “συνέντευξης”  μέχρι που ενημερώθηκε πως ο Jeffrey πήρε το ρόλο. 


2. Henry Rollins

Ο Henry είναι σίγουρα πολύ γνωστός από τον σατανικό ρόλο του ως  AJ Weston στη σειρά Sons of Anarchy, όμως το όνομα του ήταν σχετικά μεγάλο και προτού πάρει αυτό το ρόλο. Ήταν τραγουδιστής στο punk συγκρότημα Black Flag αλλά μετά το γύρισε σε ηθοποιός. Θα ήταν πολύ λογικό ο Henry να πάρει το ρόλο αφού η βασική έμπνευση για την εμφάνιση του Negan ήταν του Rollins. Ένας από τους δημιουργούς του comic Charlie Adlard αποκάλυψε πως  η εμφάνιση του Rollins ήταν κύρια έμπνευση για αυτή του Negan.


3. Matt Dillon

Στη δεκαετία του 80 και 90 ο Matt ήταν ένα είδωλο για τον κόσμο. Κάτι που απέκτησε με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στις ταινίες The Outsiders, Wild Things, και Something About Mary! Τα τελευταία χρόνια όμως ο Matt έχει απομακρυνθεί από το κέντρο τις δημοσιότητας , έχει εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες και σειρές όμως καθόλου σημαντικοί ρόλοι που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε.  Όμως αυτή η άγονη περίοδος τελείωσε το 2015, αφού έλαβε το πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Wayward Pine! Δε μπορούμε να γνωρίζουμε τι έγινε μέσα στο δωμάτιο οπού αποφάσισαν ποιος θα ήταν καλύτερος για το ρόλο, όμως από ότι φαίνεται ο Jeffrey ήταν πιο ευνοούμενος από την απόφαση.


4. Jon Hamm

Το μεγαλύτερο ίσως από τα ονόματα είναι αυτό του Jon Hamm. Ο Jon ήταν το άτομο που δεκάδες fans ήθελαν να δουν στο ρόλο του Negan, αλλά τελικά απογοητεύτηκαν όταν είδαν τον Jeffrey αντί για τον Jon να διαλέγει ποιο κεφάλι θα κάνει πουρέ στο τελευταίο επεισόδιο του 6ου κύκλου. Ο John υπήρξε πρωταγωνιστής στο Mad Mans και κέρδισε Emmy ο ρόλος του ως Don Draper και έκλεψε όλη τη παράσταση με το ρόλο του στο The Town. Αυτό που έκανε τον Jon να είναι υποψήφιος για το ρόλο του Negan είναι το γεγονός πως το μαύρο χιούμορ είναι η ειδικότητα του, όπως μας δείχνει με τους ρόλους του στα  Bridesmaids, The Unbreakable Kimmy Schmidt, Children's Hospital και πολλά άλλα.


5. Garret Dillahunt

Ο Garret είναι καλός στο να υποδύεται τους κακούς.  Εμφανίστηκε ως εξολοθρευτής στα χρονικά του  Sarah Conner πρωταγωνιστούσε ως  Joseph Gordon Levitt στο Looper. Όπως και ο  Timothy ο Garret εμφανίστηκε στο Justified και το Deadwood.  Επίσης γνωρίζουμε πως ήταν ένας από τους λίγους που ζήτησαν να δώσουν ακρόαση για το ρόλο του Negan όταν ανακοινώθηκε. Μάλιστα ο Garret είναι μεγάλος fan του show και θα έκανε τα πάντα για να πάρει το ρόλο. Τελικά όμως ο Jeffrey δεν του έκανε τη χάρη.

Πολλοί ηθοποιοί προσπάθησαν αλλά μόνο ο Jeffrey τα κατάφερε. Απ'oτι φαίνεται ήταν γραπτό αυτός ο ρόλος να του δοθεί. Τι πιστεύεται εσείς; Μήπως κάποιος από τους παραπάνω ηθοποιούς θα κατάφερνε να αναδείξει τη δαιμονική φύση του Negan καλύτερα από τον Jeff; Πείτε μας στα Comments!

Δημοσίευση σχολίου

  1. Σε φάτσα καλός ο Rollins αλλά πολύ κοντός για να είναι Negan. Το θέμα είναι εμφανισιακά και μόνο να φαίνεται επιβλητικός, άρα θες κάποιον ψηλό.
    Και ο Jon Hamm θα ήταν καλή επιλογή, αλλά ο JDM πιστεύω είναι η ιδανικότερη.
    Για να τον επέλεξαν, κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.