12 Λεπτομέρειες για το 4ο επεισόδιο της 7ης σεζόν.




Λεπτομέρειες για το 4ο επεισόδιο της 7ης σεζόν.


1. Η σχέση Rick-Michonne
 
Το επεισόδιο ξεκινάει με τη σκηνή που ο Rick και η Michonne είναι ξαπλωμένοι,έχουμε δει και σε προηγούμενα επεισόδια παρόμοιες σκηνές με τη μόνη διαφορά πως στις τότε σκηνές ήταν αγκαλιά και πολύ τρυφεροί μεταξύ τους ενώ σε αυτή είναι γυρισμένοι πλάτη ο ένας από τον άλλο και πολύ μακρυά.Γεγονός που μας δείχνει πως η σχέση τους έχει επηρρεαστεί με τα όσα έχουν γίνει.




2. Easter egg για την Lori?

Όταν ο Negan θέλει να μάθει που είναι η Maggie,μέσα από ένα μονόλογο λέει πως οι όμορφες χήρες όταν χάσουν τον άντρα τους είναι κενές αλλά όχι για πολύ (εννοώντας πως σύντομα βρήσκουν άλλον σύντροφο),όσο λοιπόν μιλάει ο Negan,ο Rick φαίνεται πολύ νευριασμένος και έτοιμος να επιτεθεί στον Negan,σαφώς και δεν τα πιστεύει αυτά για τη Maggie αλλά μήπως αυτή η περιγραφή του Negan του θυμίζει κάποια;Όλοι καταλάβατε ποια εννοώ!Τη Lori φυσικά,το οποίο μας οδηγεί και στην επόμενη λεπτομέρεια.

3. She's my daughter but she isn't mine.

Για πρώτη φορά ο Rick παραδέχεται ότι η Judith δεν είναι δικό του παιδί αλλά του Shane.Προφανώς το ανεφέρει για να μαλακώσει τη Michonne αλλά μήπως κάποιος του το θύμισε;!

4.Mercy for the lost,vengeance fot the plunderers!

Όταν φεύγει ο Negan και οι Saviors από την Alexandria,ο Rick κοιτάει την πινακίδα της Alexandria και συγκεκριμένα το σημείο "mercy for the lost,vengeance fot the plunderers",το οποίο σημαίνει "έλεος στους χαμένους,εκδίκηση στους ληστές".Αυτό το πλάνο μας προϊδεάζει για την επικήμενη εκδίκηση που θα πάρει το γκρουπ μας κάποια στιγμή από τον Negan και την ομάδα του.





5. Το αντίο της σειράς στούς Abe & Glenn

Όταν ο Rick θέλει να μιλήσει στους κατοίκους της Alexandria,αφήνει την ματωμένη(από walker) Lucille(που του την έδωσε να την κρατάει ο Negan) δίπλα από ένα αγγελούδι.Αυτό το πλάνο εκτός του ότι προσδίδει μεγάλη αντίθεση,κάτι τόσο αγνό δίπλα σε κάτι τόσο θανάσιμο,είναι και ένα μήνυμα της σειράς "καλό παράδεισο" για τα δύο θύματα της Lucille,τον Glenn και τον Abraham.




6. Τα μπαλόνια

Ένα παρόμοιο γεγονός έγινε και με την Enid η οποία παρακαλούσε έναν Savior να την αφήσει να κρατήσει τα μπαλόνια γιατί της θυμίζουν τον Glenn.Ένα ακόμη πολύ γλυκό σημείο που δείχνει το πόσο λείπουν από όλο το γκρουπ οι χαρακτήρες που έχασαν τη ζωή τους.




7. Η ανάπτυξη της Rosita

Η Rosita παρακούει τους πάντες,τραβάει το δικό της δρόμο.Σίγουρα έχει επηρρεαστεί από τον θάνατο του Abraham και όσο περνάνε τα επεισόδια θα βλέπουμε πως αυτό το γεγονός θα αποτυπώνεται σε αυτή και πως θα της αλλάξει τον χαρακτήρα.

8. Ο Eugene θα φτιάξει σφαίρες

Η Rosita λοιπόν στην τελευταία σκηνή του επεισοδίου ζητάει από τον Eugene να της φτιάξει σφαίρες,αυτό συμβαίνει και στο κόμικ και έτσι μπαίνει και στη σειρά σιγά σιγά η κατασκευή σφαιρών από τον Eugene.


9. Ο ασύρματος

Άλλο ένα γεγονός που αφορά τον Eugene και είναι παρμένο από το κόμικ είναι η κατασκευή ενός ασυρμάτου που θα βοηθήσει στην ομάδας μας στον πόλεμο με τους Saviors.

10. Η ιστορία του Spencer

Ο Spencer παίρνει ξεκάθαρα το δρόμο που έχει και στο κόμικ.Φαίνεται πεντακάθαρα από το μονόλογο του στη Rosita όταν πήγαν να πάρουν τη μηχανή του Daryl,αλλά κυρίως από τον καβγά του με τον Rick το ότι δεν συμπαθεί καθόλου τον Rick και πως τον θεωρεί υπεύθυνο για αυτά που τους έχουν συμβεί.

11. Ο Rick είναι ο εαυτός του?

Σε όλο το επεισόδιο βλέπαμε τον Rick να είναι υπόδουλος του Negan και ξαφνικά μετά τον καβγά του με τον Spencer,όχι μόνο σηκώνει κεφάλι αλλά τον απειλεί ότι αν του ξαναμιλήσει έτσι θα τον σκοτώσει.Γεγονός που μας δείχνει πως ο Rick ίσως και να παίζει θέατρο στον Negan.



12. Τα λόγια του Rick στον Spencer

Όλοι χαρήκαμε που είδαμε τον Rick να απειλεί τον Spencer, οχι μόνο επειδή δεν συμπαθούμε ιδιαίτερα τον Spencer αλλά επειδή πήραμε και μια μικρή δόση από τον παλιό εαυτό του Rick. Ωστόσο μήπως οι απειλές του Rick σας φάνηκαν γνωστές? Αν ναι φταίει ότι κάτι παρόμοιο είχε πει ο Rick στον Shane στο 10ο επεισόδιο της 2ης season. ''Ήθελα να σου σπάσω το σαγόνι να σε αφήσω να πνιγεις από τα δόντια σου'' είχε πει ο Rick στον Shane, ενώ στον Spencer '' Θα σου σπάσω το σαγόνι μεχρι να σου βγουν τα δόντια ''


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

  1. Ελπίζω να μην το πολυτραβήξουν όλο αυτο το σενάριο γιατί ήδη έχει αρχίσει να καταντάει βαρετό.Θα μπορούσαν να τους έχουν "καθαρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό όλους τους μάγκες του Νεγκαν βάσει της πείρας της αγαπημένης μας παρέας αλλά δυστυχώς θέλουν να μας πουλάνε επεισόδια..Άντε να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.