8 Λεπτομέρειες για το 3ο επεισόδιο της 7ης Season !



8 Λεπτομέρειες για το 3ο επεισόδιο

Είναι πλέον γεγονός! Καθιερώσαμε το συγκεκριμένο είδος άρθρων και έτσι σε κάθε επεισόδιο θα γράφουμε για εσάς λεπτομέρειες, οι οποίες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο ή μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Να τονίσω ότι οι λεπτομέρειες που θα παραθέσω παρακάτω δεν πάει να πει ότι είναι στοιχεία που έχουν περάσει απαρατήρητα και ότι δεν τα έχετε προσέξει, αλλά έχουν συμβολικό χαρακτήρα. Πάμε να τις δούμε.

1. Μία σατανική περίπτωσις 
Το περασμένο επεισόδιο που είδαμε ήταν το 7x03. Αν αντιστρέψουμε τους αριθμούς τι έχουμε; Ναι, 3x07. Στο έβδομο επεισόδιο της τρίτης σεζόν λοιπόν ο Merle είπε μια ατάκα στο ένα από τα δύο θύματα του Negan, τον Glenn, τον οποίο κρατούσε αιχμάλωτο ο Governor. H ατάκα ήταν : "You don't scare easy, do you? I like that." Την ίδια ακριβώς ατάκα είπε και ο Negan στον επίσης αιχμάλωτο Daryl, όταν πάει και καλά να τον βαρέσει με τη lucille. Φοβερό ε;; Άλλη μια τέτοια περίπτωση είναι όταν ο Daryl αποκάλεσε στις αρχές αρχές τον Glenn Κινέζο, με τον αγαπημένο μας (RIP) ντελιβερά να του λέει ότι είναι Κορεάτης. Αργότερα, ο Merle θα αποκαλέσει κι αυτός τον Glenn Κινέζο με τον Daryl να τον διορθώνει.



2.  Παραγωγή φαγητού μετά μουσικής
Στην προηγούμενη σεζόν και συγκεκριμένα στην Alexandria, λίγο μετά το No Way Out, όλοι θυμόμαστε τα πεντανόστιμα κουλουράκια που έπλασε και έψησε η Carol στον φούρνο. ( Θα μου πείτε μα καλά που ξέρεις ότι ήταν πεντανόστιμα; Ό,τι κάνει η Carol είναι τέλειο θα σας απαντήσω. ) Στο τελευταίο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε στο Sanctuary, ο Dwight ήταν το πρόσωπο του επεισοδίου και μας παρουσιάστηκαν οι μαγειρικές του ικανότητες. Όχι τίποτα σπουδαίο αλλά έφτιαξε ένα πολύ καλό σάντουιτς. Και στις δύο περιπτώσεις οι σκηνές προβλήθηκαν με ηχητική υπόκρουση.

3. O Dwight και η ασχολία του
Στην προηγούμενη σεζόν έγινε γνωστό το γεγονός ότι ο Dwight, σκάλιζε πάνω σε κομμάτια ξύλου με αποτέλεσμα να δημιουργεί μικρές ξύλινες φιγούρες, κάτι το οποίο έμαθε από τον παππού του όπως είπε ο ίδιος. Στο "Cell" είδαμε αυτή του την ασχολία να πραγματοποιείται στον ελεύθερό του χρόνο.



4. Η ασφάλεια του Sanctuary
Η προβολή του Sanctuary δεν με ικανοποίησε και πολύ, καθώς δεν έδειξαν απολύτως τίποτα, κάτι το οποίο αναμένουμε σε επόμενο επεισόδιο. Παρ'όλα αυτά ένα χαρακτηριστικό αυτής της κοινότητας είναι η ιδιόμορφη προστασία του. Το Sanctuary περιτριγυρίζεται από λάκκους, οι οποίοι είναι γεμάτοι αλυσοδεμένους, καρφωμένους και γενικότερα παγιδευμένους "περιπατητές" για την απώθηση των υπόλοιπων. Φυσικά, κάτι τέτοιο υπάρχει και στα comics.


5. Η τιμωρία του Negan
Ο Negan θέλει τους άντρες του να του προσφέρουν υπηρεσίες με 3 τρόπους : ή να τους σκοτώσει και να τους έχει στον προαναφερθέντα περιφραγμένο λάκκο ή να τον υπηρετούν σαν σκυλιά ή να δουλεύουν ως saviors γι'αυτόν. Όσοι δεν υπακούν, σηκώνουν παντιέρα, αποτελούν πρόβλημα ή δεν συμμορφώνονται καταλήγουν στον φράχτη κάτι που είδαμε να γίνεται στην αρχή αλλά και στο τέλος του επεισοδίου.



6. Sherry
Η Sherry πέρα από το γεγονός ότι είναι super-hot, έχει ξανά εμφανιστεί στη σειρά και δεν είναι αυτή η πρώτη της εμφάνιση. Η πρώην γυναίκα του Dwight και νυν του Negan απειλούσε τον Daryl με το όπλο στο έκτο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν, καθώς ανέβαινε στη κλεμμένη μηχανή του, την οποία είχε πάρει ο Dwight μαζί με το crossbow του.


7. O Dwight πετά την φωτογραφία του Glenn στον Daryl
Η φωτογραφία pollaroid που τραβήχτηκε από τον φωτογράφο του Negan, στο πρώτο επεισόδιο χρησιμοποιήθηκε έτσι όπως όλοι νομίζαμε ότι θα χρησιμοποιηθεί: για να διαλύσει την ψυχολογία του Daryl. Ο ίδιος θα κλάψει και θα κάνει εμετό αντικρίζοντάς την.

8. Αντίθεση Dwight (6ης-7ης σεζόν)
Όχι δε θα σας μιλήσουμε για τη Μέκκα ή για κάποια θρησκευτική τελετή αλλά για το προσκύνημα στον Negan. Oι Saviors έχουν τον Negan για θεό τους, τον οποίο προσκυνούν. Ο Dwight στο 6ο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν είχε περάσει τον Daryl για savior και του είπε ότι "εσύ μπορεί να γουστάρεις να προσκυνάς αλλά εγώ όχι", κάτι το οποίο ο ίδιος έκανε δύο φορές στο επεισόδιο. Επίσης, στην περασμένη σεζόν ο Dwight απ'ότι είχε πει δεν είχε σκοτώσει κανέναν αλλά μετά τη Denise, δεν τον βλέπουμε να διστάζει και πολύ, καθώς σκότωσε έναν ανυπότακτο savior που δραπέτευσε. Τέλος, όπως είχε πει και η ίδια η Sherry στο "Always Accountable", οι άνθρωποι θα αντάλλαζαν τα πάντα για την ασφάλεια. Ο Dwight επέστρεψε στο Sanctuary μετανοιωμένος, δίνοντας τη γυναίκα του στον Negan και το μισό πρόσωπό του για να είναι ασφαλής, κάτι το οποίο θεωρεί σωστό. 



Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.