Τεύχος 161 : Αποκάλυψη Εξωφύλλου



Τεύχος 161 : Αποκάλυψη Εξωφύλλου

Κυκλοφόρησε το εξώφυλλο για το τεύχος 161 που θα εκδοθεί και θα δημοσιευτεί τον Δεκέμβριο και το μυαλό μας στα Χριστούγεννα. Το συγκεκριμένο τεύχος θα αποτελέσει το 5ο από τα 6 μέρη του πολέμου με τους whisperes και θα είναι μια ανάσα από το φινάλε της σύγκρουσης αυτής. Χωρίς να μας αποκαλύπτει πολλά το cover, θα προσπαθήσουμε να σχολιάσουμε και να μαντέψουμε τι έρχεται, αναλύοντας διεξοδικά το εξώφυλλο. 

Ξέρουμε φυσικά (και δεν την πατάμε πλέον) ότι τα εξώφυλλα του συγκεκριμένου εικονογραφημένου βιβλίου είναι συνεχώς παραπλανητικά και δεν πρέπει να τα εμπιστευόμαστε. Πόσο μάλλον όταν στο προηγούμενο τεύχος, ο Negan φαινόταν να είναι με το μέρος των Whisperers ενώ κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Ιδού το cover :



Η Maggie πρωταγωνιστεί στο πάνω μέρος του εξωφύλλου και φαίνεται απογοητευμένη ή και στενοχωρημένη. Βλέπουμε ότι στο φόντο πίσω από τη Maggie, καίγεται μια κοινότητα που δεν είναι άλλη από το Hilltop και τους ανθρώπους του να τρέχουν να γλιτώσουν. Ποιος θα spoilαρε τόσο πολύ μία καταστροφή σε ένα ΑΠΛΟ εξώφυλλο??? Παρ'όλα αυτά δεν αποκλείουμε τίποτα, καθώς οι Whisperers είναι ακραίοι και είναι πολύ πιθανό να πλησιάσουν το Hilltop, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που είναι απροστάτευτο. Το μόνο που δε θέλουμε είναι τη Maggie νεκρή, καθώς είναι η μοναδική της οικογένειάς της που επέζησε και πόσο μάλλον τώρα που είναι μητέρα, χωρίς τον Glenn που μας άφησε χρόνους πριν από 58 τεύχη. 

Στο κάτω μέρος του cover, ενώ στην αρχή πιστεύαμε ότι είναι ο Beta ή κάποιος Whisperer, τώρα είμαστε σίγουροι ότι είναι ο Eugene! Η ύποπτη συμπεριφορά του απέναντι στον Rick σχετικά με τη συζήτηση που έχει στο ραδιόφωνο και την αποκάλυψη των συντεταγμένων της Alexandria σε συνδυασμό με το αγριεμένο ύφος του στο εξώφυλλο, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το τεύχος 161 θα κινηθεί γύρω από το πρόσωπό του σε μεγάλο βαθμό.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.