Ποιους χαρακτήρες θεωρώ ασφαλής για φέτος



Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος έχοντας παρακολουθήσει τα γυρίσματα φυσικά και γνωρίζω ποιοι είναι ακόμα ζωντανοί και ποιοι έχουν πεθάνει.
Έχουν φτάσει πλέον στο 13 επεισόδιο των γυρισμάτων και σιγά σιγά τελειώνει και για φέτος η σειρά.
Μένουν όμως 3 σημαντικά ακόμα επεισόδια να γυριστούν.
Το ενα απο αυτα ειναι το φιναλε . Πολυ πιθανό να χαθεί κάποια κάποιος στο τέλος . Πάμε να δούμε ομως ποιους θεωρώ ασφαλής χαρακτηρες και ποιους οχι.


Rick: Σαν πρωταγωνιστής φυσικά μερικοί μπορεί να τον θεωρούν πιο ασφαλή χαρακτήρα και δεν θα διαφωνήσω . Πιστεύω όμως πως η ώρα του θα έρθει σιγά σιγά . Οι δηλώσεις Kirkman πως θέλει να τελειώσει τον χαρακτήρα στον κόμικ πια μας βάζει σε σκέψεις όλους . Στην σειρά ίσως αργήσει όμως αυτό να συμβεί και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν περιμένω να γίνει φέτος .


Michonne. Η Μισον στην σειρά έχει πάρει τον ρόλο της Αντρεα στο κόμικ . Είναι η πρώτη κυρία δίπλα στον Ρικ. Έχοντας χάσει ο Ρικ ήδη συντρόφους δεν πιστεύω πως θα χάσει και τρίτη. Μισή Μισον και μισή Άντρεα λοιπόν θεωρώ πως θα επιβιώσει φέτος και για αρκετές ακόμα σεζόν .


Carl. Ο Κάρλ το ίδιο ενοχλητικός σε σειρά και κόμικ συνεχίζει να επιβιώνει χωρίς κανένα προφανή λόγο για εμάς.
Όχι όμως και για τον Κιρκμαν που κατά καιρούς δηλώνει πως είναι ο αγαπημένος του χαρακτήρας . Επίσης σε άλλη δήλωση του έχει αναφέρει πως αυτό που βλέπουμε είναι μια ιστορία και σε κάθε ιστορία πάντα υπάρχει κάποιος να διηγηθεί . Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του αυτό, ο κάποιος ίσως είναι ο Κάρλ . Είναι από την αρχή της ιστορίας και ξέρει κάθε λεπτομέρεια .


Daryl.  Κανείς δεν θα σκότωνε έναν τόσο απίστευτο χαρακτήρα . Η παραγωγή και ο Κιρκμαν δημιούργησαν έναν ρόλο ξεχωριστό που δεν υπήρχε στο κόμικ μόνο για τον Νόρμαν . Θεωρώ τον χαρακτήρα του μη ολοκληρωμένο μιας και δεν τον έχουμε δει σε σχέση πέρα από φιλικής απόψεως . Οποίος χαρακτήρας έχει πεθάνει μέχρι τώρα εχει κλείσει συνήθως έναν κύκλο ζωής πριν πεθάνει . Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί στον Νταρυλ. Επίσης ότι μανία και αν πιάσει τον Κιρκμαν η παραγωγή δεν θα συμφωνήσει να σκοτώσει τον μοναδικό χαρακτήρα που της ανήκει και της φέρνει απίστευτα λεφτά στα ταμεία της .


Carol. Ανεπανάληπτος χαρακτήρας. Έφτασε από το μηδέν στο εκατό μόνη της . Έθαψε οικογένεια φίλους και ένα κομμάτι του εαυτού της μαζί με όλους αυτούς . Ξαναγεννήθηκε μέσα από την καταστροφή της . Έμαθε να προσαρμόζεται στις καταστάσεις σαν χαμαιλέοντα . Ένας άσσος στο μανίκι του γκρουπ μας . Δεν φτάνεις να δημιουργήσεις τον απόλυτο χαρακτήρα για να τον σκοτώσεις έτσι άπλα σε μια κατάσταση όπου μπορεί να σε ξελασπώσει .


Maggie. Η Maggie στο κόμικ αναλαμβάνει έναν ρόλο αρχηγικό που τον ίδιο ρόλο δείχνει να ακολουθεί και στην σειρά . Κόβοντας το μαλλί μας δείχνει ξεκάθαρα πως οδεύει για την προκαθορισμένη πορεία της προς το Hilltop . Γίνεται το δεξί χέρι του Ρικ. Έτσι για φέτος και για αρκετές ακόμα σεζόν είναι ασφαλής.



Τara-Rosita: Δεν θεωρώ ότι κάποια από τις δυο θα πεθάνει φέτος γιατί δεν θα είχε και νόημα μιας και οι δυο χαρακτήρες δεν έχουν δώσει τίποτα ακόμα στο κοινό για να δεθεί μαζί τους .


Eugene: Όσο χαζός όσο άχρηστος και αν σας μοιάζει έχει τόσο πολύ μυαλό και τόσες ικανότητες που πραγματικά θα σας εκπλήξει φέτος και του χρόνου. Είναι ένας από τους θαμμένους χαρακτήρες στην σειρά που όμως σιγά σιγά θα αρχίσει να δείχνει τις ικανότητες του.



Aaron: Ο ρόλος του στο κόμικ είναι λίγο πιο εντυπωσιακός απ ότι στη σειρά . Φέτος θα αρχίσει ίσως να γίνεται κάπως πιο δραστικός και να μας δείχνει πως μπορεί να τα καταφέρει . Όποτε για φέτος την βγάζει .


Sasha: Αυτός ο χαρακτήρας δεν υπάρχει στο κόμικ, είναι καθαρά και μόνο στην σειρά. Άγνωστη η πορεία της γενικά αλλά πιστεύω δεν θα έχει και νόημα να πεθάνει φέτος. Έχοντας θάψει αδερφό και έναν σύντροφο ήδη πιστεύω πως θα έπρεπε να δούμε μια κάποια εξέλιξη στον χαρακτήρα πριν μας αφήσει


Προσοχή οποίος δεν θέλει να ξέρει σπόιλερ ας μην προχωρήσει πέρα απο αυτη την πρόταση
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Glenn: Δυστυχώς είναι νεκρός από το ρόπαλο του Negan όποτε δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε.



Abraham: Είναι επίσης νεκρός μαζί με τον Γκλεν.


Spencer: Ο θάνατός του στο κόμικ έρχεται επίσης από τον Negan σε μια επίσκεψη του δεύτερου στην Αλεξάνδρεια . Όπως όλα δείχνουν αυτό έγινε ήδη και στην σειρά.


Μorgan: Χωρίς να έχει κάποιον προφανή λόγο για να επιβιώσει τον θεωρώ ύποπτο για θάνατο φέτος.


Heath:Άλλος ένας που όλα δείχνουν πως εχει ήδη εχει πεθάνει . Ο χαρακτήρας του διαφέρει πολυ απο το κόμικ . Σε τίποτα δεν θυμίζει τον καλο Χιθ του κόμικ που ειναι σε όλα μεσα . Στην σειρά ειναι ένας ανούσιος χαρακτήρας χωρις λόγο ύπαρξης. Υποπτος για θανατο

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.