Γνωρίστε την ομαδα μας






Γνωρίστε την ομαδα μας







Κρις

Διαχειριστής






Το μικρο μας θαύμα . Σπουδάζει ζει στην Αθήνα και αγαπημένη του ασχολία το κράξιμο . Το αγγελικό αθώο πρόσωπο που ξεγελάει τους ευκολόπιστους . Το μπαναρισμα ειναι η δεύτερη αγαπημένη ασχολία . Οτι κανει το κανει παντα με πάθος και γιαυτο δεν σηκώνει δεύτερη κουβέντα . Αγαπάει τρελά τα σκυλάκια ( δεν μπορούμε να πουμε τα ίδιο και για τους ανθρωπους ) και ζει με την ελπίδα πως μια μέρα ο κόσμος θα καταστραφεί απο μια zombie apocalypse.




Αγαπημένη του 3αδα : Carol , Daryl , Glenn




Φρυνη

Διαχειρίστρια 






Γνωστή για την λατρεία της στον Νταρυλ ( σίγουρα εχει τρελάνει κοσμάκη ) . Μικρη υπομονή γενικά και αυστηρή με τους κανόνες και τις παραβάσεις .Αγαπημένη φράση ban them all.... Θελει ολα τα παιδια της σειρας νεκρά , τον Ρικ επίσης . Κατα τα αλλα μοιαζει με κανονικό άνθρωπο .
Ζει στην Αθήνα λατρεύει τα σκυλακια και τις σειρες .


Αγαπημένη της 3 αδα : Daryl , Carol , Glenn

Βασίλης

Αρθρογράφος






Ζει στην Θεσσαλονίκη εχει τελειώσει δημοσιογραφία και ειναι κατι που φαίνεται στην ταχύτητα με την οποία τελειωνει τα θέμα του. Πρόθυμος να κανει παντα αλλο ενα θέμα , λιγομίλητος αλλα αποτελεσματικός . Θα μπει κατευθείαν στο θέμα χωρις πολλα πολλα . Σίγουρα όχι η ψυχή του τσατ ( πλάκα κάνω Βασίλη συνέχισε )


Αγαπημένη του 3αδα: Daryl , Carol , Negan


Βασίλης

Αρθρογράφος




Ζει και αυτος στην Θεσσαλονίκη , πέρα απο τα θέματα εχει παντα ενα ανέκδοτο να σου πει . Ειναι παρον σχεδόν όλη μέρα στο τσατ . Απαντάει άμεσα αν δεν τρώει παντζάρια με σκόρδο ( ετσι γτ μας ζαλίσες μ τα παντζάρια πια ) . Ταχύτατος , αστείος και μπορεις να πεις οτι ειναι η ψυχή του τσατ . Όταν κατεβαίνει Αθήνα θα τον πετύχετε να πίνει καφε στο πανεπιστήμιο , μετα στην Μύκονο και ίσως πεταχτεί μια βόλτα Αίγυπτο γτ οι αποστάσεις γιαυτον δεν ειναι παρα νούμερα ... δώσε Βασίληηηηη .


Αγαπημένη του 3αδα: Daryl , Glenn , Abraham




Δέσποινα

Αρθρογράφος














Σπουδάζει και μένει Θεσσαλονίκη.Μικρή σε ηλικία αλλα τοσο  πολύ αφοσιωμένη στην σειρά και την ομάδα. Ευχάριστος άνθρωπος με χιούμορ και καλή διάθεση . Πάντα θέλει να κάνει ένα θέμα παραπάνω και ποτε δεν ξεμένει απο χρόνο.


Αγαπημένη της 3αδα: Daryl, Carol ,Negan

Εύη

Αρθρογράφος/Video Maker

















Ζει και σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη. Αθεράπευτα ρομαντική και ερωτευμένη με τον Rick. Ειδικεύεται σε συζητήσεις με επιχειρήματα και σιχαίνεται τους κραχτες της σειράς και των πρωταγωνιστών. Έχει αδυναμία στα μεγαλα κοπάδια ζόμπι και στα εγκαταλελειμμένα κτίρια.Πέρα απο την αγάπη της στο γράψιμο θεμάτων για την σειρά μας ασχολείται και με το Youtube. Στο κανάλι της θα βρείτε πολύ ωραία βίντεο που αφορούν σειρές και ταινίες !


Αγαπημένη της 3αδα: Rick, Glenn, Michonne
Νίκος

Αρθογράφος 













Σπουδάζει δημοσιογραφια στην θεσσαλονικη. Του αρεσε πολυ να γραφει αρθα ή να τα μεταφραζει. Ειδικα οταν η γραφη αφορα μια απο τις αγαπημενες τους σειρες... το The Walking Dead. Ειναι απο τους λιγους εναπομειναντες υποστηρικτες του Rick στον κοσμο ολο!
 
Αγαπημένη του 3αδα: Rick,Carol,Negan


Γιώτα

Αρθογράφος 

 















Νέο μέλος, σπουδάζει Πάτρα, της αρέσουν το γράψιμο, οι σειρές και να μαθαίνει νέα πράγματα. Θα κάνει θέμα οποτεδήποτε της ζητηθεί, αλλά δεν θα προσπαθήσει ποτέ να κάνει δικό της θέμα, αφού είναι νέα στην ομάδα και δεν ξέρει ακόμα τα κατατόπια.


Αγαπημένη της 3αδα: Daryl, Maggie, Glenn


Δημοσίευση σχολίου

  1. Τέλεια η σελίδα σας είμαι μεγάλη fan του the walking dead και χάρηκα που βρήκα ένα τέτοιο aire από Έλληνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟς ΦΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑς ΡΩΤΗΣΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΑ ΚΟΜΙΚς ΜΕΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥς ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ? ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΙ...ΚΑΙ ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΟΙΚΗΝΟΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟς ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕς ΕΡΩΤΗΣΗς ΜΟΥ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σελίδα σας τα σπάει κ δεν ήξερα καν ότι υπήρχε. Δε σας κρύβω ότι έννοιωσα ιδιαίτερη χαρά μόλις την είδα. Είμαι fan κι εγώ και των δύο σειρών στην τηλεόραση γιατί δεν έχω δει καν τα κόμικ... Χαιρετούρες τρελές. i wish us all a zombie apocalypse soon...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΕΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ 9ο ΚΥΚΛΟ? ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΗΓΚΑΝ ΕΡΧΟΝΤΕ Η WHISPERERS.SYMFONA ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΙΚ.ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΛΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.