Οι καλύτεροι χαρακτηρες του 10×17

 Μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες η αγαπημένη παγκοσμίως σειρά The Walking Dead επιστρέφει με το 1ο από τα 6 extra επεισόδια με τίτλο "Home sweet home"Πάμε να δούμε μαζί τους καλύτερους χαρακτήρες του επεισοδίου αυτού.



MAGGIE: Η Maggie επιστρέφει δυναμικά μετά από μακρά απουσία με την εισαγωγή της νέας απειλής για την ομάδα μας αλλά κ με νέους συντρόφους.Με τον γυρισμό της επανασυνδέεται με παλιούς φίλους όμως αναζωπυρώνονται και παλιότερες εχθρες στο Walking Dead καθώς έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Negan που θεωρούσε ότι κρατούνταν ακόμα στο κελί. 


DARYL: Σε αυτό το επεισόδιο ο Daryl μαζί με την Maggie αναζητουν τους λίγους εναπομείναντες επιζώντες από το ταξίδι της στο Tennessee κ τον αγνοούμενο Hershel Rhee και για ακόμη μια φορά καταφέρνει να μας χαρίσει για ακόμη μια φορά στιγμές έντασης που όπως πάντα ξέρει να μας χαρίζει αυτός ο χαρακτήρας. 



KELLY:Η Kelly με την βοήθεια του Daryl ,της Maggie και δύο επιπλέον χαρακτήρων δεν παύει να αναζητάει την αδερφή της Connie με την ελπίδα ότι θα την βρει ζωντανή και μ αυτόν τον τροπο χτίζονται οι βάσεις για μια νέα φιλια που πρόκειται να αναπτυχθεί στο άμεσο μέλλον.



ELIJΑH:Aποκαλύπτεται σε αυτό το επεισόδιο η ταυτότητα του πολυσυζητημένου ninja που σχεδόν όλοι οι φανς ποντάραμε όταν ήταν κάποιος παλιός γνώριμος χαρακτήρας της σειράς και το μόνο που μαθαίνουμε για αυτόν είναι ότι πρόσφατα εχασε την αδερφή του όπως όλοι οι χαρακτήρες βιώνει την απώλεια ενός αγαπημένου του προσώπου κ περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η ιστορία του στα επόμενα επεισόδια ‼️

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.