Η Angela Kang μιλάει για τη μεταφορά του comic "Here's Negan"

8:55:00 μ.μ.

Όπως είναι γνωστό, ο Negan θα έχει ένα αποκλειστικά αφιερωμένο επεισόδιο, το 22ο της 10ης σεζόν, στο οποίο θα μάθουμε πολλά πράγματα για το παρελθόν του και φυσικά θα γνωρίσουμε τη σύζυγο του, Lucille! Η Angela Kang, μιλώντας στο EW αναφέρθηκε στο κατά πόσο έμειναν πιστοί στο comic και φυσικά εγκωμίασε την Hilarie Burton, σύζυγο του Jeffrey Dean Morgan, που θα γίνει και η τηλεοπτική του σύζυγος.

Αρχικά, η Kang δήλωσε πως η μεταφορά αυτού του ξεχωριστού τεύχους αναβαλλόταν συνεχώς, οπότε οι παραγωγοί "ένιωσαν πως τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή καθώς μπορούσαν να το συνδέσουν με κάτι που περνάει (ο Negan) στο τρέχον timeline."

Όσον αφορά τις διαφοροποιήσεις που θα υπάρξουν από το πρωτότυπο υλικό με τη μεταφορά του στην τηλεόραση, η showrunner τόνισε:

Θα πω πως δεν θα είναι ακριβώς ίδιο με αυτό που έχει διαβάσει ο κόσμος στο comic, επειδή για να πω την αλήθεια, έχουμε ήδη πει μερικά από τα κομμάτια αυτά της ιστορίας. Δεν το δείξαμε, όμως εκείνος μίλησε σχετικά με τη σχέση του με τη Lucille με διάφορους ανθρώπους. Οπότε, για να το κάνουμε αυτό είπαμε, "Χρειαζόμαστε έναν δυνατό δρόμο προς αυτό. Τι σημαίνει γι' αυτόν; Και πραγματικά, από συναισθηματικής άποψης, ποια είναι η ιστορία που μπορούμε να πούμε;" Άρα, υπάρχουν μερικές στιγμές που έρχονται απευθείας από το comic και που οι fans θα αναγνωρίσουν. Και υπάρχουν ορισμένα άλλα πράγματα στα οποία πήρε διαφορετικές αποφάσεις, αλλά ελπίζω να είναι ένα καλό αποτέλεσμα.

Τέλος, η Kang δεν ξέχασε να αναφερθεί και στην Hilarie Burton, την οποία είχε για καιρό στο "στόχαστρο" της:

Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με την επιλογή της Hilarie Burton, σύζυγο του Jeffrey Dean Morgan. Πάντα το θεωρούσαμε ωραίο να τους δούμε μαζί. Και οι δυο τους είναι τέλειοι μαζί και έτσι είμαι ενθουσιασμένη ώστε ο κόσμος να δει αυτή την version τους.

This is the most recent post.
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.