Spoiler Alert-Ποιοί ζουν και ποιοί πεθαίνουν στο Finale της 6ης σεζόν του FearTWD

 


Μετά το 6x15 όπως καταλαβαίνετε το φινάλε της 6ης σεζόν θα έχει θύματα. Το σχέδιο του Teddy έχει μπει στην τελική ευθεία και με τον πύραυλο να αιωρείται μένει να δούμε ποιοί θα χαιρετήσουν την σειρά! Κάποιες διαρροές έχουν έρθει στην επιφάνεια και παρακάτω ακολουθούν επιβεβαιωμένα Spoilers. 

 


Ξεκινώντας με τους θανάτους να πούμε πως για καλή μας τύχη δεν θα έχουμε κάποιον αγαπημένο χαρακτήρα νεκρό. Ένα θύμα θα είναι ο Rollie ο φίλος της Sherry τον οποίον θα σκοτώσει ο Daniel για προδοσία σε μια στιγμή που ο ίδιος δεν είναι σίγουρος για τίποτα. Ακόμα ένας θάνατος είναι αυτός του Riley. Ο έμπιστος του Teddy θα βρει το τέλος του από την Charlie που θα τον πυροβολήσει. Και πάμε στους μεγαλύτερους θανάτους. Ο Teddy θα πεθάνει από το χέρι της Dakota και λίγο αργότερα θα πεθάνει και η ίδια από την έκρηξη του πυραύλου. Ο θάνατος της είναι τόσο brutal που θα φέρει χαμόγελο σε όλους τους Fans του John Dorrie. Λέγοντας της Karma is a Bitch θα την χαιρετήσουμε αποτεφρωμενη από την έκρηξη. 

Την ζωή της θα χάσει και η Rachel η μητέρα που είχε βοηθήσει ο Morgan στην αρχή της Season ίσως ο πιο στεναχωρος θάνατος του επεισοδίου καθώς θα έχει μια απελπισμένη προσπάθεια για να σώσει το παιδί της. (Θα αναφερθούμε σε αυτό παρακάτω). Ακόμα ένας θάνατος φαίνεται πως θα είναι του Rufus του σκύλου που είχε υιοθετήσει η ομάδα μας. (Δεν είναι όμως ξεκάθαρο οπότε μένει να δούμε). 

 

Τέρμα με το θανατικό πάμε στα πιο ευχάριστα. 

Ο Morgan με την Grace θα έρθουν κοντά στην αυτοκτονία. Την πράξη θα διακόψει ο Rufus που θα τους οδηγήσει στο μωρό της Rachel. Οι δύο τους θα πάρουν το μωρό και θα επιβιώσουν. Ο Strand με έναν νέο επιζώντα θα επιβιώσει. Ο Dwight και η Sherry θα βρουν ένα υπόγειο και θα επιβιώσουν. Το ίδιο θα γίνει με την June και τον πατέρα του John. Και πάμε στο δυνατότερο σημείο του επεισοδίου. Τους Daniel, Sarah, Luciana, Wes, Charlie και τον παπα θα σώσει ελικόπτερο του CRM. Ναι η Althea στέλνει βοήθεια και το CRM τους σώζει τελευταία στιγμή. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία. 

Και που είναι η Alicia σε όλα αυτά; Η ερώτηση αυτή θα μείνει αναπάντητη. Βλέπουμε πως το καταφύγιο που ήταν δέχεται το χτύπημα από τις εκρήξεις χωρίς να παθαίνει μεγάλες ζημιές αλλά η ίδια δεν έχει κάποια σκηνή. Υποθέτουμε πως θα επιβιώσει. 

Μείνετε μαζί μας για όλα τα νεότερα σχετικά με την 7η σεζόν!

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

  1. Βλέπω την τελευταία σεζόν του FWD. Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Μια σειρά που ξεκίνησε τόσο καλά την έχουν καταντήσει μια βλακεια. Χαζοί διάλογοι, συμβαίνουν πολλά χωρίς λόγο, με λίγα λόγια τη βλέπω με το ζόρι γιατί δεν μου αρέσει να αφήνω κάτι στη μέση έστω και αν μοιάζει πια σαν σαπουνόπερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.