Angela Kang η γυναίκα που έσωσε το The Walking Dead








Κακά τα ψέμματα η σειρά είχε φτάσει σε ένα τέλμα, πολλοί ηθοποιοί για δικούς τους λόγους είχαν αποχωρήσει,ο κόσμος και οι φανς της σειράς είχαν χάσει το ενδιαφέρων τους ιδίως μετά την ανακοίνωση ότι ο Andrew Lincoln θα έφευγε..Κάπου εκεί όμως η Angela πήρε το μαγικό της ραβδάκι και αναμόρφωσε την σειρά..Ποία είναι όμως η Angela και πώς κατάφερε να αναστήσει κάτι που φαινόταν σε δύσκολή θέση??


Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή αφού η 44 Μαίων σεναριογράφος πέρασε από ένα μεγάλο σχολείο δίπλα στην Shonda Rhimes σαν μαθητευόμενη της στην τηλεοπτική σειρά Greys Anatomy, ήταν ένα μεγάλο μάθημα για την ίδια αφού έμαθε τις αρχικές βάσεις για τις τηλεοπτικές σαπουνόπερες...



Η πρώτη της απόπειρα να γράψει σε σειρά δεν στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία αφού τα 2 επεισόδια που έγραψε για την σειρά "Terriers" δεν πήραν καλές κριτικές ενώ και η σειρά δεν στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία και ακυρώθηκε μετά από 13 επεισόδια..



Κάπου εκεί το 2011 άνοιξε η πόρτα του Walking Dead και την δόθηκε η ευκαιρία να γράψει το 2χ06 Secrets,το επεισόδιο που μάθαμε για την εγκυμοσύνη της Lori και ομολογουμένως πήρε πολύ καλές κριτικές τόσο για την ανάπτυξη του επεισοδίου όσο και για τους χαρακτήρες που έδειξε..Αποκορύφωμα της καριέρας της μέχρι τότε ήταν ότι πήρε πάνω της το φινάλε του 4ου κύκλου όπου είχαμε την εμφάνιση του Garreth και το επεισόδιο έκανε ρεκόρ με περισσότερους από 15 εκατομμύρια τηλεθεατές !!



Από εκεί και πέρα είχε συχνές παρουσίες στην σειρά με καλύτερο επεισόδιο κατ έμε το φινάλε του 7ου κύκλου και από την 9η σεζόν και μετά όλο το βάρος έχει πέσει πάνω της, είναι η κεντρική οδηγός για τα επεισόδια και οι αποφάσεις της παίζουν τεράστιο ρόλο στην σειρά. Ομολογουμένως μπορούμε να πούμε ότι εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή και έδωσε στην σειρά την ώθηση που χρειαζόταν !!

Αngela σε ευχαριστούμε !!!
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.