Ποίος είναι ο Jesus? 6 πράγματα που πρέπει να μάθετε






Αυτη την εβδομάδα πήραμε ΤΕΛΙΚΑ την πρώτη μας γεύση   για τον αγαπημένο χαρακρηρα  του κόμικ Jesus .Αλλά ποιος στα αλήθεια είναι ; Τι χαρακτηρα έχει ; Τι σκοπους έχει ;
Πάμε να δούμε μερικά πράγματα για τον χαρακτηρα του στο κόμικ :






 Ο Paul Μονρόε  (Jesus ) είναι πολύ καλά καταρτισμένος  και με πολλές ικανότητες. Ζει ήδη με ένα γκρουπ  200 ατόμων . Έχει πάρει το όνομα του  ως Jesus δηλαδή Ιησούς  μόνο λόγω των μακριών μαλλιών του και της μακριας γενειάδας  του . Στο κόμικ  ανακαλύπτει την Αλεξάνδρεια τη νύχτα και στήνει ενέδρα στον  Abraham και την Michonne την επόμενη  μέρα σε ένα ταξιδι ανεφοδιασμού. Αφού πάρει την κατανα της Michonne  και απειλήσει  να σκοτώσει τον  Abraham, απαιτεί απο την  Michonne να φέρει τον  ηγέτη τους.




Ο Rick ερχεται και αναγκάζει  τον Jesus να αφήσει το Abraham να φύγει . Ο Jesus εξηγεί ότι προέρχεται από μια κοντινή κοινότητα πάνω από 200 άτομα και θα επιθυμούσε να κάνει εμπόριο με τηνΑλεξάνδρεια. Ο Rick δεν τον εμπιστεύεται και αποφασίζει να τον χτυπήσει ρίχνοντας τον αναίσθητη , αφου τον δέσει τον παίρνει  πίσω στην Αλεξάνδρεια (όπως στην σειρά  ). Αφου ο Rick μιλάει με την ομάδα του,  με τους Alexandrians, και με  τον Carl… επιτρέπει στον Jesus  να τους οδηγήσει  στο Hilltop όπου και μένει .





Μέχρι τώρα το κόμικ και  η σειρά  ειναι καθρέφτες ... Στην ουσία των πραγμάτων υπάρχουν μικρές διάφορες .

1. Στο κόμικ (ο Jesus  )το πραγματικό όνομα του είναι Paul Μονρόε…  στην σειρά  είναι Paul ROVIA. Ο ηθοποιός Tom Payne (Jesus ) εξηγεί την αλλαγή του ονόματος σε ένα εβδομαδιαίο περιοδικό και λεει , «ναι, ξέρω ότι αυτό θα αναφερθεί απο κάθε φαν της σειράς και για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα δεν έχει( οJesus )  καμία σχέση με την οικογένεια της Deanne απο την Αλεξάνδρεια .




2. Στην σειρά οι πρώτες σκηνές μας δείχνουν ένα 
Jesus πολυ πιο ξέγνοιαστο απο ότι στο κόμικ . ΟTom Payne λέει στο EW, «θέλουν αυτόν τον ελαφρύτερο χαρακτήρα, όχι ότι είναι πάρα πολύ ελαφρύς. Είναι πολύ σοβαρό πρόσωπο πραγματικά. Θα μπορούσε  να κανει μια σοβαρή κουβέντα ,αλλά υπάρχει επίσης μια ελαφρύτερη πλευρά .» Έξω από αυτές τις δύο ελάχιστες διαφορές οι δύο Jesus είναι σχεδόν ίδιοι .



3. Ο 
Jesus κρατάει ναι μεν όπλο όμως τα αγαπημένα του όπλα ειναι τα χέρια του και τα πόδια του... Σε εναν κόσμο όπου οι νεκροί επανέρχονται και οι θνητοί ειναι πιο θανάσιμοι και απο τους νεκρούς εκείνος προτιμά να μάχεται με το σώμα του . 



                                          




4. Ειναι πραγματικά τρομερά επιδέξιος και ικανός , φανταστείτε πως ειναι ένα μίγμα των Glenn , Abraham , Daryl . Στο ξεκίνημα του ειδαμε κάποια πράγματα αλλά αυτά δεν ήταν ούτε τα μισά ..!!! 



5. Ο 
Jesus οπως είπαμε ειναι απο το hilltop μια κοινωνία ανθρώπων λίγο πιο μακρυά απο την Αλεξάνδρεια .. Χρειάζονται βοήθεια και αυτη ειναι και η αποστολή του . Πέρα απο το γεγονός ότι ψάχνει προμήθειες για εκείνους έχει το νου του και για ικανούς ανθρώπους που θα μπορουσε να συμμαχήσει μαζί τους  σχετικά με ένα πρόβλημα που έχουν σαν κοινωνία .... Αυτό το πρόβλημα μπορεί να ειναι αλλά μπορεί και όχι ο Negan . 

                                   
              




6. Οι σεξουαλικές του προτιμήσεις επεκτείνονται και στα δυο φύλα ... Μπορεί την μια μέρα να τον δούμε με άντρα και την επόμενη με γυναίκα . 






Στην ουσία δεν έχουμε κάτι να φοβόμαστε απο τον ίδιο οι προθέσεις του δεν ειναι κακές και ούτε ο ίδιος ειναι κακός . Θα μπορουσε να χαρακτηριστεί λιγάκι τρελός αλλά ποτέ κακός.. Πανούργος ναι σίγουρα αλλά αν όντως συμμαχήσει με το το γκρουπ μας οπως και στο κόμικ τότε θα έχουν εναν τρομερά ισχυρό και ικανό σύμμαχο κατα του Negan .!!!

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.