10 ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν


Πόσα ερωτήματα μπορούμε να χωρέσουμε σε μερικά επεισόδια που είδαμε και πόσα ακόμα θα υπάρξουν πριν καν δούμε τα επόμενα? Θετουμε τα ερωτήματα και δίνουμε τη δική μας άποψη-απάντηση. Περιμένουμε και τις δικές σας.


ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ

1) Θα την γλυτώσουν οι κάτοικοι που βγήκαν από το σπίτι γεμάτοι με walker guts? 
Οι Rick (Andrew Lincoln), Carl (Chandler Riggs), Michonne (Danai Gurira), Father Gabriel (Seth Gilliam), Jessie (Alexandra Breckenridge), Ron (Austin Nichols) και Sam (Major Dodson) -- μαζί με τη Judith θα περάσουν δύσκολα, καθώς είναι περικυκλωμένοι από τα ζόμπια. Το κόλπο με τα εντόσθια είχε δουλέψει στο παρελθόν, τώρα όμως βλέπουμε πως ο φίλος μας ο Sam ψιλοπανικοβάλεται...
Προσωπικά πιστεύω πως θα γίνει μεγάλη σφαγή. Θα κλάψει πολύς κόσμος...


2)Τι μέλλει γενέσθαι με Morgan και Carol?
Οι 2 εντελώς αντίθετες φιλοσοφίες των χαρακτήρων που αναφέραμε, έθεσαν σε κίνδυνο τη Denise που είναι αιχμάλωτη από το Λυκο. Τελικά τι θα γίνει? Θα ενωθούν με γνώμονα να σώσουν τη ζωή της Denise (αν μπορέσουν γιατί ο Λυκος είναι επικινδυνος) ή θα συνεχίσουν να τσακώνονται?
Η δική μας άποψη είναι πως θα γίνει μαι ανακωχή-μόνο για λίγο. Το κοινό στοιχείο αυτή τη στιγμή που έχουν και οι 2 είναι να σωθεί η αιχμάλωτη.

3)Θα σκοτώσει ο Λυκος τη Denise?
Οπότε λοιπόν ερχόμαστε στο θέμα: Είναι τόσο τρελός ιδεολογικά-και νοητικά- ο Λύκος, ώστε να αφαιρέσει μια ζωή, έτσι χωρίς λόγο? Μήπως την θέλει ώστε να την πάει στο κατάλυμα του, εκεί μαζί με τα υπόλοιπα ζόμπι? 'Η κάτι άλλο? Όπως και να χει, δύσκολα να την βγάλει καθαρή κάτι που το πιστεύουμε και εμείς.


4)Μήπως η Tara σώσει τη Denise?
Mήπως? Δύσκολο να απαντηθεί γιατί ο Λυκος είναι τρελός όπως αναφέραμε. Ναι ξέρω η Tara έσωσε τον Spencer, δηλ κάποιον που δεν έχει κάτι μαζί του, γιατί να μη σώσει και την Denise που...έχει κάτι μαζί της????
Γνώμη μας, θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν και σίγουρα να ρισκάρει τη ζωή της....


5)Μήπως ο Glenn και η Enid βρουν τρόπο να τους σώσουν?
Ίσως μπορέσουν και μπουν από κάποιο άλλο μέρος της κοινότητας και να σώσουν μερικούς ή να βοηθήσουν όσο μπορούν. Κυρίως ο Glenn-από τη μικρή δεν περιμένουμε και πολλά. Θα δείξει πως θα εξελιχθει. 
Πάντως τα λεφτά μας ΔΕΝ τα ποντάρουμε εκεί.


6)Που είναι οι άλλοι Αλεξανδρινοί?
Δεν μας έχουν δείξει τίποτα. Τα πιτσουνακια μας Aaron και Eric, Spencer και Olivia
αγνοούνται...Μηπως κάνουν καμία δυναμική επανεμφάνιση και σώσουν μερικούς?
Ουτε εκει θα ποντάραμε τα λεφτά μας.


7)Θα σωθούν οι Daryl, Abraham και Sasha από το γκρουπ του Negan?
Αν δεν έβλεπα το post credit scene, θα έλεγα πως θα μπουκαρουν με ένα μπαζούκα και θα καθαρίσουν τα ζόμπι. Τωρα όμως? Δεν εχουν τίποτα. Σίγουρα η ομάδα θα τους πάρει και τα σώβρακα (καθώς και αυτά ανήκουν στον Negan) οπότε? Ουτε μπαζούκα ούτε αμάξι ούτε βαλλίστρα ούτε τίποτα. Που πάνε ξυπόλυτοι στ αγγούρια? Το ενδιαφέρον είναι να δούμε αν θα γλυτώσουν σώοι και αβλαβείς.
Η "fanatics" άποψη είναι πως ένας από τους τρεις θα σηκώσει μπαιράκι, μόνο και μόνο για να κερδίσει ένα ξύλο που θα το θυμάται για καιρό.


8)Ποτε θα δούμε τον Negan?
Αυτό πανω κατω το ξέρουμε. Στο τέλος του 6χ16. Για πόσο δεν γνωρίζουμε και τι θα γίνει επίσης δεν ξέρουμε. Δεν πιστεύω πως θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια πάντως.


9)Τι θέλει η Michonne πλέον από τη ζωή της?
Επειδή σίγουρα δεν είναι τυχαίο, λίγο πριν πεθάνει η Deanna ανέφερε πως ότι ονειρεύτηκε έγινε, εννοώντας την κοινότητα. Ρωτώντας τη Michonne τι θέλει απάντησε "Να δουλέψει" Επαναλαμβάνοντας την ερώτηση η Deanna και δίνοντας έμφαση στο τι σημαίνει για τη Michonne το να δουλέψει η κοινότητα, η ίδια απάντησε "δεν ξέρω, αλλά θα το βρω"





Θεωρούμε πως η Michonne κάποια στιγμή θα ανακαλύψει πως δεν θέλει κάτι άλλο από το να (ξανα)κάνει οικογένεια. Αφού πρώτα σωθεί η κοινότητα


10)Μήπως ο Rick θα ξεκινήσει επιτέλους να βλέπει τους κατοίκους της κοινότητας όπως βλέπει και τους υπόλοιπους της ομάδας του? Δηλ σαν οικογένεια?
Επιτέλους κάποιος το έγραψε και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Αυτός είναι ο νέος στόχος του Rick. Αφου του τον επεσήμανε η Deanna ήταν ηλίου φαεινοτερον πως αυτό είναι το επόμενο σκαλοπάτι που πρέπει να ανέβει για να γίνει αρχηγός της Alexandria. Γιατί κακά τα ψέμματα, για εκεί προορίζεται. Εξάλλου του το ανέφερε η Deanna λίγο πριν τα τινάξει τα πέταλα.
Ναι αυτό πιστεύουμε και εμείς. Θα γίνει ο Leader της κοινότητας. Αλλά μπορεί να χάσει πολλά καταφέρνοντας το.....


Πηγή: εδώ

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.