Πότε θα δούμε το "τέρας" των κόμικ?




The Walking Dead: "Φρέσκες" πληροφορίες για την Άφιξη του Negan (Επιπλέον μια κάποιου είδους επιβεβαίωση από τον Scott Gimple)

Φαίνεται ότι το The Walking Dead κρατάει το καλύτερο για το τέλος. Υπάρχουν βάσιμες αποδείξεις ότι σειρά-φαινόμενο της AMC θα συστήσει τον κακό χαρακτήρα των κόμικ, στο φινάλε του 6ου κύκλου αυτήν την άνοιξη.


Νωρίτερα αυτό τον μήνα, το "The Walking Dead" έξέδωσε μια ανακοίνωση ότι ψάχνει ηθοποιό για τον ρόλο του “Orin”, έναν χαρακτήρα που μπορεί να επιβάλει οτιδήποτε στους άλλους, χαρισματικό, κτηνώδη, τρομαχτικό, άγριο και αστείο με διαταραγμένη προσωπικότητα, είναι γύρω στα 35 και είναι και αρχηγός μιας ομάδας και δολοφόνος ανθρώπων.
Αυτός ο χαρακτήρας θα εμφανιστεί πρώτα στον 6ο κύκλο στο επεισόδιο 16 (το φινάλε) και θα ξαναεμφανιστεί (πιθανών σαν series regular της σειράς) σε μετέπειτα κύκλους. 
Όταν ρωτήσαμε αν ο “Orin” είναι στην πραγματικότητα ο “Negan,” διευθυντής παραγωγής Scott M. Gimple απάντησε στο TVLine, “Δεν μπορώ ούτε να το επιβεβαιώσω και ούτε να το αρνηθώ.” πριν σταματήσει για να προσθέσει, “Δεν είναι η χειρότερη μαντεψιά στον κόσμο. Είναι δύσκολο να έχεις την λογική σου εδώ τριγύρω.”



 Φήμες λένε ότι ο Glenn κοιμάται πάλι με το ένα μάτι ανοιχτό.

Μεταφραση: Tobelios X.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.