Τρείς νέες προσθήκες στο Cast για τα εξτρα επεισόδια της 10ης σεζόν

 


Το The Walking Dead πρόσθεσε τρία νέα ονόματα στο Cast του για τις ανάγκες των νέων επεισοδίων που έρχονται στις 28 Φεβρουαρίου. Ο λόγος για την Lynn Collins γνωστή για την δουλειά της στην ταινία X-Men Origins: Wolverine. Η Collins θα ενσαρκώσει έναν χαρακτήρα με το όνομα Leah και θα την δούμε στο "18ο" επεισόδιο με τίτλο "Find Me" που θα προβληθεί στις 7 Μαρτίου. Δεν έγινε γνωστό αν η Lynn Collins θα συνεχίσει την εμφάνιση της και στην 11η σεζόν της σειρά ή αν απλά θα έχει μια guest εμφάνιση στο Bonus επεισόδιο. Στην δημοσιότητα όμως δόθηκε η πρώτη φωτογραφία του χαρακτήρα της από το Comicbook.com. 

 


Στην συνέχεια έχουμε τους Miles Mussenden και Rodney Rowland. Οι χαρακτήρες τους έχουν μείνει κρυφοί καθώς δεν ανακοινώθηκαν ούτε τα ονόματά τους αλλά μάθαμε πως θα τους δούμε στο 10x22 με τίτλο Here's Negan. Το επεισόδιο θα είναι αφιερωμένο στο παρελθόν του Negan όπου θα δούμε και την γυναίκα του Lucille πριν πεθάνει. Τον χαρακτήρα θα ενσαρκώσει η Hilarie Burton η οποία είναι και πραγματική σύζυγος του Jeffrey Dean Morgan. Έτσι θα μπορούσαμε να βγάλουμε το συμπέρασμα πως οι δύο άντρες θα είναι κάποιοι από τους πρώτους Saviors του Negan. 

 


Τον Mussenden έχουμε δει στα Army Wives και Revolution ενώ ο Rowland έχει εμφανιστεί στα NCIS, Twin Peaks και The X-Files.

Τα γυρίσματα για την 11η σεζόν αναμένεται να ξεκινήσουν αρχές του χρόνου ενώ η σειρά επιστρέφει στις 28 Φεβρουαρίου για τα έξτρα επεισόδια της 10ης σεζόν.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.