Οι Showrunners του FearTWD μιλούν για την πιθανή επιστροφή της Madison!


 

Κάτι τρέχει με την Madison vol.30000! 

Το Fear TWD πήρε μια μεγάλη απόφαση όταν στην 4η σεζόν του αποφάσισε να βγάλει εκτός παιχνιδιού την πρωταγωνίστρια του Madison Clark. Οι fans βέβαια εκ τότε δεν έχουν σταματήσει να μιλούν για την επιστροφή της και προσπαθούν πάντα να βρουν ένα σημάδι που να μαρτυρά πως θα την ξαναδούμε. Οι (όχι και τόσο) αγαπητοί showrunners βέβαια πάντα δήλωναν πως η Madison είναι νεκρή αλλά οι φανς ξέρουν πως στο σύμπαν του TWD αν δεν δεις πτώμα κανείς δεν έχει πεθάνει επίσημα! Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν διάφοροι κριτικοί άρχιζαν να μας ετοιμάζουν για μια μεγάλη επιστροφή σε κάτι που έχουμε να δούμε από την 4η σεζόν. Όλοι υπέθεσαν πως πρόκειται για την Madison, ωστόσο ήταν μια αναφορά στο στάδιο όπου πέθανε με την Alicia να θέλει να επιστρέψει εκεί. Οι Fans απογοητεύτηκαν ωστόσο αποτελεί ενδιαφέρον αυτή η αναφορά και όχι μόνο εκεί. Όπως πολλοί λένε τίποτα δεν γίνεται ή λέγεται τυχαία σε αυτές τις σειρές οπότε η αναφορά του σταδίου έγινε ακόμα ένα σημάδι ελπίδας ότι θα ξαναδούμε την Kim Dickens ως Madison. 

 


Αυτή δεν ήταν η μόνη αναφορά στον χαρακτήρα της όμως στο 6x07 . Όταν ο Strand είπε στην Alicia να πατήσει τρία κλικ στον ασυρματο πριν έρθουν σε επαφή εκείνη του είπε "ναι ξέρω πως λειτουργεί". Φυσικά αυτό μπορεί να μην το θυμούνται πολλοί αλλά είναι ένα κόλπο που είχε σκεφτεί η Madison στην 4η σεζόν όταν ήθελαν να μιλάνε χωρίς να τους καταλαβαίνουν τα αρπακτικά που κατέστρεψαν το στάδιο. Ένα ακόμα μεγάλο ερώτημα που φαίνεται ότι θα εξερευνήσει η 6η σεζόν είναι το ποιος έσωσε τον Morgan. Θα μπορούσε να είναι εκείνη ; Ναι θα μπορούσε και 2 χρόνια μετά τον φαινομενικά θάνατο της οι Showrunners για πρώτη φορά αρνούνται να πουν πως ο χαρακτήρας της είναι νεκρός όπως πολύ εύκολα έλεγαν τόσα χρόνια.

 


Όταν ρωτήθηκαν για το αν είναι εκείνη που έσωσε τον Morgan η απάντηση ήταν " Υπάρχει πιθανότητα. Υπάρχει πιθανότητα. Δεν μπορούμε να πούμε παραπάνω για το ποιος τον έσωσε, παρά μόνο ότι είδαμε ένα γράμμα. Είδαμε ότι είναι κάποιος με ένα ανώτερο κίνητρο και είπε πως ο Morgan έχει ακόμα πράγματα να κανει. Είναι κάποιος που ο Morgan δεν ξέρει. Όταν θα αποκαλύψουμε ποιος είναι πιστεύω αυτό το γράμμα θα πάει σε άλλο επίπεδο σημασίας!" Αυτή η δήλωση σίγουρα δεν είναι κάτι που θα έλεγες για έναν χαρακτηρα που θεωρείς νεκρό. Με το υπάρχει πιθανότητα στην ουσία αρνούνται να παραδεχτούν ότι η Madison είναι νεκρή και σίγουρα αν έχει δει τις κασέτες εκείνη ξέρει πως ο Morgan έχει πράγματα να κάνει ακόμα και σίγουρα θα έσωζε κάποιον που βοήθησε την κόρη της. 
 
Η επόμενη δήλωση όμως έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Όταν μια δημοσιογράφος απο το Insider ζήτησε από τους δύο Showrunners να επιβεβαιώσουν πως η Madison είναι νεκρή εκείνοι αρνήθηκαν να κάνουν ξεκάθαρη δήλωση κάτι που στο παρελθόν επιβεβαίωναν ξανά και ξανά. Τι είπαν λοιπόν όταν τους ρώτησαν αν θα την ξαναδούμε στο παρόν ή σε κάποιο Flashback; " Είναι σίγουρα κάτι για το οποίο μιλάμε" . Και τι είπαν όταν τους ζήτησαν να ξεκαθαρίσουν το Status της; " Ποτέ δεν είδαμε το πτώμα της και η ίδια η Madison είχε πει πως No one's gone until they're gone "
 
Τα συμπεράσματα λοιπόν είναι δύο. Ή πρόκειται να ξαναδούμε την Madison ή οι Showrunners προσπαθούν να κρατήσουν ένα μέρος του κοινού κάνοντας το να ελπίζει πως κάποια στιγμή θα ξαναδεί τον χαρακτήρα. 
Η ίδια η Kim Dickens πάντως είχε δηλώσει την δυσαρέσκεια της όταν αποχώρησε από την σειρά και είχε δηλώσει πως η Madison θα σκαρφάλωνε αυτά τα κάγκελα πολύ εύκολα. Σε μεταγενέστερη δήλωση της είχε πει πως είναι ανοιχτή σε προτάσεις αν χρειαστεί να γυρίσει και πως Madison θα μπορούσε να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή! Τα συμπεράσματα δικά σας...


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.