Η εξαφάνιση του Heath συνδέεται με την ομάδα του ελικοπτέρου!



Η Alanna Masterson, που υποδύεται την Tara, σε συνέντευξη της ανέφερε πως οι απαντήσεις πίσω από την κάρτα με το 'PPP', που συνδέθηκε με την εξαφάνιση του Heath, θα έρθουν πολύ αργότερα καθώς αυτές οι απαντήσεις βρίσκονται στο πεδίο του πρώην παραγωγού της σειράς, Scott Gimple.

Μιλώντας για τον Corey Hawkins και τον Heath, είπε τα εξής:
Πήγε για να κάνει γυρίσματα για το King Kong. Πρώτα πήγε γι'αυτά τα γυρίσματα και μετά για το 24: Legacy. Η πεποίθηση της Tara είναι πως ο Heath πήγε εκεί από όπου προήλθε η κάρτα με το 'PPP', αλλά θα μάθετε που πήγε πολύ πιο μετά. Ο Scott Gimple λατρεύει τα μυστικά.
Ο Heath εξαφανίστηκε στην διάρκεια της έβδομης σεζόν και απ'ότι φαίνεται έπεσε θύμα απαγωγής λίγο αφότου η Tara ανακάλυψε την κοινότητα του Oceanside. Εκείνη το μόνο που βρήκε είναι μια πεταμένη κάρτα. 

Η αρχιπαραγωγός της σειράς, Angela Kang, επιβεβαίωσε πως η ομάδα που βοήθησε την Anne και τον Rick να διαφύγουν με το ελικόπτερο, είναι υπεύθυνη για την εξαφάνιση του Heath.
Αυτή ήταν πρόθεση που είχαμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας όλο τον καιρό. Ακόμα και πίσω στην έβδομη σεζόν, όταν έπρεπε να βάλουμε ένα τέλος στον χαρακτήρα του Corey, που είχε τεράστιες ευκαιρίες στον κόσμο των ταινιών...ακόμα και τότε υπήρχαν αυτοί οι σπόροι για το μέλλον.
Μένει να δούμε αν ο Hawkins θα υποδυθεί ξανά τον ρόλο του στην τριλογία ταινιών με τον Rick, με την πρώτη απ'αυτές να μας δίνει απαντήσεις πίσω από την κοινότητα με το ελικόπτερο και το μυστηριώδες σύστημα ιεραρχίας (A & B) .

Αυτά τα μυστικά που κρατούσε ο Gimple ήταν καλά φυλαγμένα: το μυστήριο με το ελικόπτερο που πήρε τον Rick σταδιακά ξετυλιγόταν στην σειρά για χρόνια, με τον Gimple να κρατάει τον πραγματικό του σκοπό κρυφό από τους σεναριογράφους της σειράς.

Το 2017 υποσχέθηκε πως το κοινό "σίγουρα δεν έχει δει τον Heath για τελευταία φορά" και πως "θα είναι ξανά πίσω στο The Walking Dead."

Ο Gimple πλέον γράφει το σενάριο των ταινιών με τον Rick και στο project θα συμμετάσχει και ο συγγραφέας των comic, Robert Kirkman.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.