Η σκηνή Negan-David στο comic




Η σκηνή Negan-David στο comic

Στο προηγούμενο επεισόδιο με τα ζόμπια...είδαμε τον αρχηγό των Saviors να δείχνει για άλλη μια φορά το πόσο ακραίος και αδυσώπητος χαρακτήρας είναι. Ένας Savior, εν ονόματι David, προσπάθησε να βιάσει τη Sasha, η οποία πιάστηκε αιχμάλωτη. O Negan όμως θα κάνει αισθητή την παρουσία του (είναι παντού ο τύπος, το'χει πει και ο ίδιος) σκοτώνοντας τον, δίχως να δώσει δεύτερη ευκαιρία ή συγχώρεση σ'αυτήν την αποτρόπαιη απόπειρα. Ο θάνατός του είναι επικός, όπως και κάθε άλλη δολοφονία που έχει διαπράξει ο Negan: ο αρχηγός του Sanctuary διαπερνά το μαχαίρι του μέσα από το λαιμό του David! Φυσικά, για τους αναγνώστες του comic ήταν μία γνώριμη σκηνή.

Η συγκεκριμένη σκηνή αντιγράφτηκε πιστά από το comic και μεταφέρθηκε στην σειρά με λίγες διαφορές. Ήταν σε σελίδες του τεύχους 117 από το εικονογραφημένο βιβλίο του Robert Kirkman και αντί για την Sasha, το παρολίγον θύμα βιασμού ήταν η Holly, γυναικείος χαρακτήρας που θυμίζει σε πολλά τη Sasha. Αλλά ας αφήσουμε την εικόνα να τα εξηγήσει όλα.





Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

  1. Ηλίθιοι Αμερικάνοι, γιατί να μην μπορεί ο Negan να λέει τις fuck bombs του στη σειρά; Σήμα κατατεθέν του είναι, μετά τη Lucille. Τι λογική έχουν σε εκείνη τη χώρα ήθελα να ξερα. Είναι ΟΚ να δείχνεις τον Glenn με διαλυμένο κρανίο και το μάτι του πεταγμένο έξω, είναι ΟΚ να δείχνεις τόσο gore, τόσο φρικιαστικές σκηνές, αλλά δεν μπορείς να πεις το fuck.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΔΩ Κ ΚΑΙΡΟ. ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

      Διαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.