8 Λεπτομέρειες για το 11ο επεισόδιο της 7ης σεζόν.



8 Λεπτομέρειες για το 11ο επεισόδιο της 7ης σεζόν.


1.Τα τσιγάρα Morley.

Είδαμε τον Dwight να έχει κρυμμένο πακέτο με τσιγάρα,ένα εκ των οποίο ήταν μισοκαπνισμένο από τη Sherry,και μέσα στο πακέτο είχε και την βέρα του.Οι φανατικοί του The Walking Dead θα θυμούνται τα τσιγάρα Morley και σε παλαιότερες σεζόν της σειράς στα χέρια τόσο του Daryl όσο και του Dale,η μάρκα αυτή έχει εμφανιστεί επίσης σε πολλές άλλες διάσημες σειρές και ταινίες.Στην πραγματικότητα,η μάρκα Morley είναι εντελώς ψεύτικη,είναι φτιαγμένη ειδικά για την τηλεόραση και τη χρήση της σε ταινίες και μια κοροϊδία για τη παρατσούκλι της πραγματικής μάρκας Marlboro,που είναι γνωστή και ως Marley's.


2.Easter Egg για το παιχνίδι Atari 2600-Yars' Revenge.

Την περασμένη εβδομάδα στο 10ο επεισόδιο,πήραμε μια γεύση από ένα κλασικό κομμάτι των υπολογιστών(που στο The Walking Dead έχουμε να δούμε από την 1η σεζόν της σειράς),όταν μια οθόνη υπολογιστή εμφανίστηκε ανάμεσα σε σωρό από σκουπίδια,και ένα πληκτρολόγιο υπολογιστή με το οποίο ο Rick χτύπησε τον Winslow.Στο 11ο επεισόδιο παρακολουθήσαμε τον Eugene να παίζει το παιχνίδι Atari 2600-Yars' Revenge.Η εμφάνιση του παιχνιδιού σε μια zombie apocalypse ήταν πολύ κουλ και δικαιωματικά κερδίζει το πρώτο Easter Egg ηλεκτρονικού παιχνιδιού.


3.Callback.

Στο 11ο επεισόδιο της 7ης σεζόν το οποίο αφορούσε το Sanctuary,πέρα από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο επεισόδιο αυτό,είδαμε για μία ακόμη φορά το σίδερο του Negan(παραδειγματική τιμωρία για τους Saviors) και ακούσαμε ξανά το τραγούδι "Easy Street".Την τιμωρία με το σίδερο την είδαμε για πρώτη φορά στο 7ο επεισόδιο της 7ης σεζόν την οποία την υποστηκε ο Mark και το τραγούδι το ακούσαμε για πρώτη φορά στο 3ο επεισόδιο της 7ης σεζόν με το οποίο βασανιζαν τον Daryl.

4.Πιθανή απαγωγή του γιατρού του Hilltop από τον Νegan.

Μετά το θάνατο του Emmett(Dr. Carson) στο επεισόδιο 7χ11,ο Negan λέει στον Dwight "πάλι καλά που έχουμε εφεδρικό Dr. Carson" και λογικά αναφεροταν στον γιατρό του Hilltop.Για όσους δεν γνωρίζουν,ο γιατρός του Sanctuary και ο γιατρός του Hilltop είναι(πλέον ήταν) αδέρφια.Δεδομένου ότι πρόσφατα απήχθει ο Eugene,θα κάνει σίγουρα αίσθηση ότι ο επόμενος επιζών που σχεδιάζει να φέρει στο Sanctuary ο Negan ενάντια στη θέλησή του θα είναι ο Dr. Carson.Αν υπάρχει ένας επαγγελματίας που πάντα είναι χρήσιμο να έχουμε δίπλα μας αυτός είναι ένας γιατρός και πλέον το Sanctuary δεν έχει.Βέβαια αυτό είναι μια απλή υπόθεση διότι ο Negan μπορεί απλά να αναφερόταν στον Eugene σαν αντικαταστάτη του Dr. Carson τον οποίο ενδέχεται να πέρασε για γιατρό.

5.Η κλιμάκωση του χαρακτήρα του Eugene.

Μέχρι το 11ο επεισόδιο της 7ης σεζόν λίγες ήταν οι φορές που είδαμε τον Eugene τόσο δυναμικό.Επίσης ήταν η πρώτη φορά που είχε τόσο τηλεοπτικό χρόνο σε ένα επεισόδιο και μας δώθηκε η ευκαιρία να ξαναδούμε το πόσο έξυπνος και ικανός είναι,το ιδιαίτερο χιούμορ που διαθέτει,φυσικά το πόσο φοβιτσιάρης είναι αλλά για πρώτη φορά τον είδαμε τόσο δυναμικό και με αρκετή αυτοπεποίθηση!Μάλλον η αιτία είναι πως στο Sanctuary του φέρθηκαν σαν βασιλιά και αναγνώρισαν τις ικανότητες του,γεγονός που ποτέ δε συνέβη από το γκρουπ μας ακόμη και όταν κατάφερε να φτιάξει τη σφαίρα στη Rosita.

6."Pump your brakes,Red".

Προς το τέλος του επεισοδίου,o Eugene έχοντας αρνηθεί να δώσει τα χάπια στις γυναίκες του Negan διότι κατάλαβε ότι δεν τα ήθελαν για την Amber αλλά για να δολοφονήσουν τον Negan,η Frankie του αντιτίθεται και προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη και εκείνος τη διακόπτει και της λέει "pump your brakes,Red".Αυτή τη φράση την έχει ξαναχρησιμοποιήσει ο Eugene στον Abraham,στο 14ο επεισόδιο της 6ης σεζόν,όταν είχαν πάει στο εργοστάσιο που θα έφτιαχνε ο Eugene σφαίρες.Όταν εμφανίστηκε ένας walker στο εργοστάσιο,ο Abraham πήγε να το σκοτώσει αλλά ο Eugene του είπε "Pump your brakes, Red. I'm formally calling dibs on this one.Dibs is dibs"και το σκότωσε αυτός.



7.Το "κατοικίδιο" του Eugene.

Ο Gremblygunk,το κουκλάκι το οποίο πήρε από τον πάγκο των Saviors μάλλον είναι βραδύπους.Όσοι δεν γνωρίζετε ποιο ζώο είναι ο βραδύπους,είναι ο Sid από το Ice Age.


8.Η ιδέα του Eugene για τη σταθεροποίηση των ζομπι στο φράχτη.

Ο Negan ζήτησε από τον Eugene να βρει λύση για το πρόβλημα σταθεροποίησης των ζομπι στο φράχτη διότι το σώμα τους διαλύεται λόγω των πασαλων και των αλυσιδων με τα οποία τα σταθεροποιούν.Ο Eugene του λέει ότι θα πρέπει να λιώσει μέταλλο και να το ρίξει πάνω στα ζόμπι έτσι ώστε όταν αυτό στερεοποιηθεί να είναι και το σώμα τους ανθεκτικό και να μείνουν προσκολλημένα σε αλυσίδες και πασσάλους.Πιθανώς αυτή την ιδέα να τη σκέφτηκε λόγω του ζόμπι που βρήκαν με τον Abraham στο επεισόδιο 6χ14 το οποίο ήταν καλυμμένο με λιωμένο μέταλλο.

 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.