Glenn & Abraham θα ζούνε για πάντα.


Η είσοδος του Negan μας άφησε με με δυο μεγάλες απώλειες. 
Σκοπός της σειράς εδώ και χρόνια είναι να μας κάνει να αγαπάμε τους χαρακτήρες και να νοιώθουμε τους προβληματισμούς τους και την αγωνία τους για επιβίωση, μετά από αυτήν την πρεμιέρα μπορούμε να πούμε πως η σειρά έχει πετύχει τον σκοπό της. 
Στεναχώρια, θυμός και γενικότερα πολύ έντονα συναισθήματα έχουν καταβάλει ολόκληρο το Fandom με αρκετούς να απειλούν πως θα σταματήσουν να βλέπουν την σειρά που με τόσο βίαιο τρόπο διέγραψε από προσώπου γης δυο αγαπημένους χαρακτήρες. 
Το θέμα έφτασε στα αυτιά του Greg Nicotero που ως director αυτού του θλιβερού επεισοδίου έσπευσε να δώσει μια απάντηση! 


 ''Ο Glenn δεν είναι νεκρός. Ο Abraham δεν είναι νεκρός. Το πνεύμα τους είναι πάντα εκεί και πάντα θα είναι αρκεί να σκεφτούμε πως η Maggie είναι έγκυος στο παιδί του Glenn, και η Rosita με την Sasha θα κουβαλούν για πάντα αναμνήσεις του Abraham. Υπάρχουν πολλές ιστορίες να πούμε με την τροπή που πήραν τα πράγματα έτσι βλέπω το θέμα λίγο διαφορετικά. Οι άνθρωποι ήταν αρνητικοί και με άλλους θανάτους στο παρελθόν, πιστεύω πως δεν πρέπει να απορρίπτουν την σειρά για αυτό αλλά να περιμένουν να δουν που θα πάει η ιστορία! '' 
Αυτήν την απάντηση έδωσε ο Nicotero προσπαθώντας ίσως να μας παρηγορήσει!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.