Πόσοι βλέπουν το walking dead?


Those who arrive-survive μας έλεγε η συμπαθητική κατά τ άλλα κυριούλα,αλλά αν κρίνουμε από τα νούμερα και τους δείκτες θεαματικότητας,τότε αντιλαμβανόμαστε πως αρκετά εκατομμύρια "θα σωθούν" βλέποντας τη σειρά. 
Ξεκινώντας από το 2010 και συγκεκριμένα το Halloween, η σειρά προσέφερε στους τηλεθεατές-καταναλωτές ένα προϊόν που δεν είχε δοκιμαστεί ποτέ ξανά σε τόσο μεγάλη κλίμακα.Όμως αγκαλιάστηκε όπως θα δούμε και στα νούμερα από κάτω.

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ)

Πηγαίνοντας στην πρώτη εικόνα βλέπουμε πως:
Η σειρά έχει μια συνεχόμενη ανοδική πορεία σε κάθε κύκλο της, ξεκινώντας από τα 4,5 εκατ. viewers και κάνοντας Limit up στα σχεδόν 18 εκατ. (s5 ep1) Αυτό μας βγάζει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που κάνουν οι συντελεστές και οι ηθοποιοί για να κρατήσουν το προϊόν εμπορικό και να προσελκύσουν και άλλο κόσμο.Βλέπουμε πως σε κάθε επεισόδιο από τον 3ο κύκλο και μετά είναι σταθερά πάνω από 10 εκατ. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πως θα μπορέσουν να κρατήσουν τα επεισόδια σε τόσο υψηλά στάνταρ που μας έχει συνηθίσει,καθώς και τι δρόμο θα ακολουθήσουν από δω και πέρα μιας και ήδη μπαίνουμε στο Msf




Η 2η φωτογραφία μας δείχνει το μέσο όρο των τηλεθεατών από τον 1ο κύκλο μέχρι και αυτά που έχουμε δει μέχρι στιγμής.
Η 2η σεζόν μας δείχνει το μέσο όρο πως έχει τη μεγαλύτερη ανέλιξη σε μέσο όρο τηλεθεατών και το διάγραμμα μας δείχνει αυτό που λέγαμε και πιο πάνω,πως η ανοδική πορεία συνεχίζεται φέρνοντας εκατομμύρια στους παραγωγούς και στην AMC. Και ακόμα δεν έχουν δείξει το μεγάλο τους όπλο.....  τον Negan...
Να μην προσθέσουμε και τα παράνομα κατεβασμένα επεισόδια απ΄όλο τον υπόλοιπο κόσμο......


Στο τέλος κρατήσαμε αυτό το γράφημα για να σας δείξουμε πόσους walkers έχουν σκοτώσει σε κάθε επεισόδιο!
Οι περισσότεροι θάνατοι είναι στην 3η σεζόν 1 επεισόδιο,που θέλουν να μπουν στη φυλακή να την καθαρίσουν από τους walkers για να γίνει μια ασφαλής περιοχή για να ζήσουν. Οι λιγότεροι θάνατοι είναι στη 2η σεζόν όπου διαμένουν προσωρινά στο σπίτι του Hershel (και σε κάποια επεισόδια πιάνουν την ακατάσχετη κουβέντα) προσπαθώντας να κάνουν καλά τον μικρό Carl από τη σφαίρα του Otis. 




Η σειρά θα συνεχίσει να μας προσφέρει συγκινήσεις και ανατροπές σε κάθε σεζόν,δείχνοντας την ευρηματικότητα αυτών που ασχολούνται.
Μακάρι να αντέξει για πολλές σεζόν ακόμα....


ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ    ΓΙΑ MAGGIE GLENN KAI TARA???  


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.