Εσύ επιλέγεις



Φανταστείτε εκεί που βλέπετε όνειρο με νεκροζώντανους και προσπαθείτε απεγνωσμένα να ξεφύγετε ξαφνικά συνειδητοποιείτε πως δεν μπορείτε να ξυπνήσετε από αυτό.Οι walkers ολοένα και πλησιάζουν και ξαφνικά ξεπετάγεται ένας από το σκοτάδι έτοιμος να σας κάνει το γεύμα του...


Εκεί που λέτε πως όλα έχουν τελειώσει,ξαφνικά ένα χέρι σας τραβάει και σας σώζει
Ποιανού ΘΕΛΕΤΕ το χέρι να  είναι αυτό?


Να είναι του Rick?Toυ σαραντάρη χήρου με έναν (ολίγον τι) μισότρελο γιο,που προσπαθεί να είναι δίκαιος αλλά κάπου το χάνει το παιχνίδι με αποτέλεσμα να  χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα?
Ή...
Να είναι του Daryl?Του-επίσης-σαραντάρη ελεύθερου(;) μοναχικού τύπου που το πιο πιθανό να έχει κάπου χαμένο στον κόσμο και 1 και 2 και 3 και 4 παιδιά αν κρίνουμε από τις (εν δυνάμει) ερωτικές κατευθύνσεις του (Carol,Beth)

Η μήπως θες να είναι το χέρι της

Να είναι της Maggie?Της νεαρής χωριατοπούλας με τα ωραία μάτια που δεν έχει ενδοιασμούς για το αν είσαι Καυκάσιος ή Ασιάτης,σε καιρό αποκάλυψης όλοι καλοί είναι!
Ή...
Να είναι της Beth?Της ετεροθαλής αδερφής της Maggie που μπορεί να φαινεται μαζεμένη αλλά μπορεί να έχει κρυφές χάρες!Ασε που θα φας και ζεστό σπιτικό φαγητάκι από τα χεράκια της!

ΕΠΕΛΕΞΕ ΕΣΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ!



Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.