Μερικά πράγματα που θέλουμε να δούμε από τη σειρά


Όπως και να χει η σειρά μετά τον 4ο κύκλο αρχίζει και παίρνει άλλη στροφή(και πρέπει να το κάνει)για να κρατήσει τους fan της.
  
Μερικά πράγματα που θα μπορούσε να ασχοληθεί σε παγκόσμια κλίμακα για να αποκτήσει κι άλλο ενδιαφέρον.

Μελλοντικός Daryl
1)Το θήραμα να γίνει κυνηγός:Εννοούμε πως "καλά" είναι να κρύβεσαι για να νιώθεις ασφαλής αλλά όπως λένε "η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση"Θα ήθελα πολύ να δω οργανωμένες ομάδες που να επιτίθενται στους απέθαντους και να τους εξαφανίζουν από προσώπου γης.



2)Carol:Η γυναίκα αυτή είναι ένας χαρακτήρας που παρόλο κάποιοι δεν συμπαθούν πρέπει να ομολογήσουν πως έχει τη δεύτερη πιο εμφανή αλλαγή στο χαρακτήρα(πρώτος ο Carl)Πιστεύω πως η αλλαγή της εξυπηρετεί κάποιες καταστάσεις που θα φανούν στην πορεία της σειράς.

3)Αμερική δεν είναι μόνο η Georgia:Τι έγινε στην υπόλοιπη χώρα;Στον υπόλοιπο κόσμο;Στην Ελλάδα;(Σιγά μη μου δείξουν!!)Ερωτήματα που αν δεν έχουν σκοπό να απαντήσουν τουλάχιστον θα πρέπει να θιχτούν σε σημείο ικανοποίησης του κοινού.Εξάλλου πιστεύουμε πως υπάρχουν περιοχές όπου ζουν άνθρωποι με ασφάλεια μιας και ποτέ δεν απαντήθηκε από που ήρθε το ελικόπτερο με τους στρατιωτικούς που σκότωσε ο Governor και πως επέζησε τόσο καιρό η Michonne.



4)This is no democracy anymore:Θέλουμε έναν αρχηγό.Ο Rick είναι ο κατάλληλος.Πάει και τελείωσε.Rick σύνελθε.
















5)Ελπίδα:Ότι χρειάζεται ο κόσμος για να συνεχίζει να κινείται. Αυτή η λέξη μπορεί να γεμίσει με αισιοδοξία την ομάδα,που τώρα βλέπουμε ότι είναι άδεια...





Aν έχετε κάτι άλλο στο μυαλό μη διστάσετε να το γράψετε



Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.